X

Αυτός είναι ο “εγκέφαλος” της σπείρας με τα ναρκωτικά

Ξέφυγε από την επιχείρηση-“σκούπα”, κατά την οποία συνελήφθη και ένας αστυνομικός…

Ant1news

Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ το όνομα και τα στοιχεία του “εγκεφάλου” της σπείρας των ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής  σε Αθήνα και Θεσσαλία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση.

Κατά την επιχείρηση έγιναν 8 συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ένας αστυνομικός. Εναντίον των “8” απαγγέλθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

O φερόμενος ως “εγκέφαλος” της σπείρας, κατάφερε να ξεφύγει, λίγο πριν περικυκλωθεί από αστυνομικούς το σπίτι του στην Πεντέλη.

Πρόκειται για τον TAFAJ (ον.) ERIUS του MALO και της SUZANA , ο οποίος γεννήθηκε την 08-08-1988 στην Αλβανία.

Ο 31χρονος έχει πολύ "σκληρό" παρελθόν. Στις αρχές του 2016, είχε εμπλοκή στη ληστεία μετά φόνου στην Ελευσίνα, με θύμα έναν χονδρέμπορο ψιλικών. Επίσης στη ληστεία με θύμα ηλικωμένη, στην ίδια περιοχή, -- η οποία ξυλοκοπήθηκε ανηλεώς και άφησε τη τελευταία της πνοή λίγες ημέρες αργότερα.

Ο Erius είχε συληφθεί το Μάρτιο της ίδιας χρονιάς, αλλά μετά από κάποιο διάστημα είχε αφεθεί ελεύθερος υπο όρους.

Ένα ακόμη "κατόρθωμά" του; Είχε προσφέρει κατάλυμα σε δύο συμπατριώτες του, που το είχαν σκάσει κατά τη διάρκεια της μεταγωγής τους στον Πειραιά  τον περασμέμο Μάιο. Οι δραπέτες συνελήφθησαν 3 μέρες αργότερα  στο διαμέρισμα που νοίκιαζε ο 31χρονος στηνμ περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.