X

Διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο … κλείνοντας το δρόμο με κάδους απορριμμάτων (βίντεο)

Έκλεισαν με κάδους απορριμμάτων το δρόμο ώστε να «αδειάσουν» ανενόχλητοι το κοσμηματοπωλείο.

Ant1news

Απίστευτο θράσος επέδειξαν οι διαρρήκτες που έκλεψαν κοσμηματοπωλείο στο κέντρο του Ορχομενού.

Η διάρρηξε έγινε στο κατάστημα που βρίσκεται κοντά στο δημαρχείο της πόλης, γύρω στις 4 τα ξημερώματα, ενώ για να δράσουν… ανενόχλητοι, οι δράστες τοποθέτησαν στην κάδους απορριμμάτων  στο δρόμο, αποκλείοντάς τον για να μην γίνουν αντιληπτοί από διερχόμενους.

Σύμφωνα με το tvstar.gr τουλάχιστον τρία άτομα, με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, φαίνεται πως έδρασαν στη ληστεία του κοσμηματοπωλείου. 

Σε δηλώσεις της η ιδιοκτήτρια του καταστήματος είπε μεταξύ άλλων: «Τα πήραν όλα, δεν άφησαν τίποτα. Ζημιά μεγάλη, καταστροφή».

Οι δράστες τράβηξαν τα ρολά ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου με το αυτοκίνητο που είχαν κι έτσι παραβίασαν την πόρτα του καταστήματος.

 

 

Παρά το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός οι ληστές δεν πτοήθηκαν και εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο.

Με τον ίδιο λοστό που παραβίασαν την πόρτα διέλυσαν τις προθήκες και αφαίρεσαν όταν το εμπόρευμα.

Ο συναγερμός ξύπνησε τη γειτονιά και την ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου που από το μπαλκόνι της άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια. Οι δράστες ολοκλήρωσαν ανενόχλητοι τη ληστεία τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Οι Αστυνομικές Αρχές ερευνούν το χώρο προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών. Την υπόθεση ερευνά το ΑΤ Ορχομενού.