X

Βούλα: ποιος ήταν ο άνδρας που του έστησαν ενέδρα θανάτου

Το κουβάρι της μαφιόζικης εκτέλεσης του άνδρα που έπεσε νεκρός από σφαίρες έξω από το σπίτι και μέσα στο αυτοκίνητό του προσπαθούν να λύσουν οι Αρχές.

Ant1news

Το «παζλ» της εκτέλεσης του 46χρονου στη Βούλα προσπαθούν να συνθέσουν οι Αρχές, με τις έρευνες να βρίσκονται ακόμα στο σκοτάδι.

Το θύμα ήταν Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, σύζυγος μοντέλου που αυτόν τον καιρό έχει τηλεοπτική παρουσία.

Ο δράστης ή οι δράστες τον σκότωσαν με μαφιόζικο τρόπο έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα Βούλας κι ενώ ήταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο 46χρονος δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες στο θώρακα, με τις θανατηφόρα βολή να τον βρίσκει ενώ επιχειρούσε να βγει τραυματισμένος από το όχημα.

Το φονικό έγινε λίγο πριν από τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης κι ενώ μέσα στο σπίτι του ήταν τα δύο ανήλικα παιδιά του. Το θύμα μόλις είχε βγει από την οικεία του.

Ο επιχειρηματίας, με το προσωνύμιο «Αυστραλός» είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Αυστραλία, για υποθέσεις ναρκωτικών. Σε αυτές τις δραστηριότητες επικεντρώνονται και οι έρευνες των Αρχών που φτάνουν ως τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, που έχουν «άκρη» και τη Μύκονο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ οι αστυνομικοί δεν συνδέουν την υπόθεση με αυτήν που προηγήθηκε ένα βράδυ πριν στον Πειραιά.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε κλιμάκιο του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που περισυνέλλεξε τους έξι συνολικά κάλυκες από 9άρι πιστόλι, αλλά και μαρτυρίες από την περιοχή.

Οι κάλυκες βρίσκονται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες η επίθεση έγινε από άτομο ή άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής ξεκίνησαν από χθες να συλλέγουν οι Αρχές, που παράλληλα διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό της μηχανής.