X

Ανατροπή για τον “μαχαιρωμένο διαρρήκτη”

Δύο οι συλλήψεις για τη φερόμενη διάρρηξη σε διαμέρισμα της Λαμίας.

Ant1news

Ανατροπή στην υπόθεση του μαχαιρώματος διαρρήκτη από τον ιδιοκτήτη διαμερίσματος στη Λαμία, αφού όπως όλα δείχνουν, οι δύο άνδρες είχαν μεταξύ τους διαφορές.

Ο «εισβολέας», 24χρονος Ρομά, γνωστός για την παραβατική του συμπεριφορά στις Αρχές, τις οποίες έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ στο διαμέρισμα του δεύτερου, του 32χρονου, εντοπίστηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ναρκωτικά και αναβολικά χάπια.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, οι δύο άνδρες τσακώθηκαν αργά το βράδυ στο κέντρο της πόλης, με τους περαστικούς να ενημερώνουν την Αστυνομία, που έφτασε στο σημείο και ηρέμησαν τα πνεύματα.

Στη συνέχεια όμως, οι δύο τους συναντήθηκαν στο διαμέρισμα που μόλις είχε νοικιάσει ο 32χρονος πρόσφατα κι εκεί «άναψαν» και πάλι τα αίματα.

Πάνω στον τσακωμό τους, ο 32χρονος πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον 24χρονο, με τις φωνές να αναστατώνουν τη γειτονιά και την αστυνομία να καταφθάνει για δεύτερη φορά.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είπε στους αστυνομικούς την ιστορία της διάρρηξης και ότι τραυμάτισε τον 24χρονο αμυνόμενος.

Ο νεαρός είχε διαφύγει από το σημείο και οι αστυνομικοί διενήργησαν έρευνα για τον εντοπισμό του, για να το βρουν ώρες αργότερα όταν ο ίδιος ενημέρωσε μέσω του 100 ότι βρίσκεται σε κατάστημα στη συνοικία της Νέας Μαγνησίας.

Εκεί έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Λαμίας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο τραυματίας όμως δεν βρισκόταν εκεί ωστόσο εντοπίστηκε πολύ γρήγορα από τους αστυνομικούς σε κοντινό σπίτι.

Αρχικά δεν ήθελε καμία βοήθεια από τους διασώστες, ωστόσο στη συνέχεια με την παρέμβαση και των αστυνομικών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, που έχουν συλλάβει και τους δύο εμπλεκόμενους.