X

Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου

Προειδοποιητικό τηλεφώνημα για έκρηξη στο σπίτι του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. "Το είδα με τα μάτια μου", δήλωσε ο Ισίδωρος Ντογιάκος στο Καλημέρα Ελλάδα.

Ant1news

Προειδοποιητικό τηλεφώνημα έγινε λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα, σε ιστοσελίδα, για έκρηξη στο σπίτι του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου.

Στο τηλεφώνημα σημειώθηκε ότι δεν πρόκειται για φάρσα και πως η βόμβα θα εκραγεί σε 20 λεπτά. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σπίτι του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στο Βύρωνα.

Έξω από το σπίτι εντοπίστηκε μία κατσαρόλα, η οποία ήταν τοποθετημένη σε μπαγκαζιέρα μηχανής, μέσα στην οποία ερευνάται αν βρίσκεται ενεργός εκρηκτικός μηχανισμός.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και μέλη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ)ελέγχουν το ύποπτο αντικείμενο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μηχανισμός δεν εξερράγη λόγω λάθους στη συνδεσμολογία του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και το Καλημέρα Ελλάδα, ο Ισίδωρος Ντογιάκος είπε:

«Ειδοποιηθήκαμε από την Αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε μπαγκαζιέρα μηχανής και στη συνέχεια το είδα με τα μάτια μου.

 

 

Έχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν μας επιτρέπουν να βγούμε από το σπίτι μας, που βρίσκομαι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου».

«Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε ΜΜΕ εντοπίστηκε από κλιμάκιο Αστυνομικών της Υπηρεσίας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΥΕΕΜ), ύποπτο αντικείμενο σε μπαγκαζιέρα δικύκλου που ήταν σταθμευμένο στην οδό Αδραμηττίου στην περιοχή του Βύρωνα», αναφέρεται στην πρώτη ενημέρωσης της Αστυνομίας.