X

Φρίκη στην Κορινθία: ληστές άφησαν ηλικιωμένη να πεθάνει...για μια τηλεόραση!

Οργή και αποτροπιασμός για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας. Ποιά σενάρια εξετάζουν οι Αρχές.

Ant1news

 

Φρικτό θάνατο στα χέρια ληστών φαινειταιο ότι βρήκε μια ηλικιωμένη στο χωριό Πουλίτσα Κορινθίας. Η 83χρονη ήταν στο κρεβάτι της με αναπνευστική υποστήριξη, όταν μπήκαν οι ληστές που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την έδεσαν και την φίμωσαν, αν και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται απο τις αστυνομικές αρχές..

Αφού έψαξαν όλο το σπίτι πήραν τελικά μια τηλεόραση, κομμάτια κρέατος απο την κατάψυξη και ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης που είχε προμηθευτεί η ηλικιωμένη για να χρησιμοποιήσει σε θερμαντικά σώματα για αν ζεσταθεί.

Αρχικώς, το Korinthostv.gr ανέφερε ότι φεύγοντας, οι αδίστακτοι άντρες "δεν έλυσαν την 83χρονη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει οξυγόνο από την ειδική συσκευή που είχε και να βρει τραγικό θάνατο", ωστόσο απο την έρευνα της ΕΛΑΣ προκύπτει ως βασικότερο σενάριο η γυναίκα να τρομοκρατήθηκε στην θέα, ίσως και απο τις απειλές του κακοποιού ή των κακοποιών που μπήκαν στο σπίτι της - πιθανότατα απο την πίσω πόρτα - και να υπέστη κάποιο επεισόδιο που να επέφερε τον θάνατο της, με τους δράστες να μην της παρέχουν κάποια βοήθεια ή έστω να ενημερώνουν ανώνυμα την Άμεση Δράση ή το ΕΚΑΒ, για να σπεύσουν στο σπίτι και να συνδράμουν την γερόντισσα.

Ακόμη, δεν αποκλείεται και το σενάριο, η γυναίκα να είχε καταλήξει απο φυσικά αίτια πριν οι ληστές μπουν στο σπίτι, γεγονός όμως που δεν τους εμπόδισε να ερευνήσουν τον χώρο και να αρπάξουν ότι θεώρησαν πολύτιμο.