X

Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος του 63χρονου στην Κέρκυρα

Ομολόγησε στην κατάθεσή του την αποτρόπαια πράξη του. Πέταξε στο λιμάνι το όπλο του εγκλήματος.

Ant1news

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 44χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος του 63χρονου Αλβανού στην Κέρκυρα. Ο συλληφθείς φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Με βάση το ιστορικό της υπόθεσης, ο λεκτικός διαπληκτισμός που προηγήθηκε μεταξύ των δύο ανδρών σε καφενείο του χωριού φέρεται να οδήγησε τον 44χρονο να πυροβολήσει τον 63χρονο άνδρα.

Στην ομολογία του, ο 43χρονος ανέφερε ότι πήγε στο σπίτι του, πήρε το κυνηγητικό του όπλο και έδωσε δύο χαριστικές βολές, στην περιοχή του τραχήλου και της δεξιάς κλείδας, στον 63χρονο.

Η σορός του 63χρονου, μόνιμου κάτοικου του νησιού, αλβανικής υπηκοότητας, βρέθηκε στη νότια Κέρκυρα την επόμενη μέρα της δολοφονίας του από περαστικό.

Στο σημείο μετέβη εξειδικευμένο συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων καθώς και κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, η οποία και ανέλαβε τη διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, προκύπτει ότι δεν έχει βρεθεί το κυνηγετικό όπλο του 44χρονου, παρότι διεξήχθησαν εντατικές έρευνες στο λιμάνι της Λευκίμμης, τοποθεσία που υπέδειξε ο φερόμενος δράστης ότι πέταξε το όπλο του.

Ωστόσο, στο σημείο της δολοφονίας του 63χρονου, βρέθηκε κάλυκας που εστάλη ήδη για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.