X

Τραυματίστηκε το λαγωνικό του Λιμενικού κατά τη διάρκεια ερευνών

Σοβαρά τραυματίστηκε το σκυλί, ενώ πραγματοποιούσε έρευνα σε ύποπτο πλοίο.

Ant1news

Τραυματίστηκε το λαγωνικό σκυλί του Λιμενικού της Κρήτης, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ύποπτο πλοίο, που έχει αγκυροβολήσει στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Η Μίσα έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα και στα δυο της πόδια, όπως μεταδίδει το cretapost.gr.

Το σκυλί, που έψαχνε το πλοίο για ναρκωτικά, είναι το μοναδικό λαγωνικό του Λιμενικού στην Κρήτη και έχει έδρα τα Χανιά.

Ένα δεύτερο σκυλί ανίχνευσης ναρκωτικών που υπήρχε στο Ηράκλειο έχει μεταφερθεί σε άλλο νησί, μετά από περιπέτεια που είχε ο χειριστής του.

Ένας δεύτερος επιχειρησιακός σκύλος αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο από την Πάτρα, μετά τον τραυματισμό της Μίσα, ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες στα αμπάρια του ύποπτου πλοίου.

Πρόκειται για το πλοίο που από τα τέλη της εβδομάδας είχε αγκυροβολήσει στο Ηράκλειο, από το λιμάνι του Αθερινόλακκου στη Σητεία.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται το υπερσύγχρονο αυτοκινούμενο μηχάνημα Χ-ray,όπου με τα ειδικά μηχανήματα που διαθέτει, θα σκανάρει τα 18 κοντέινερ που βρίσκονται στα αμπάρια του πλοίου και που σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος κρύβονται ναρκωτικά.