X

“Πάρε με αγκαλιά”: η σπαρακτική κραυγή άνδρα σε αστυνομικό που απέτρεψε μια τραγωδία

Σε κατάσταση αμόκ ο νεαρός άνδρας κρεμόταν από την Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου.

Ant1news

Ένας 35χρονος άνδρας το μεσημέρι της Κυριακής απείλησε να αυτοκτονήσει, ευρισκόμενος στην Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και δηλώνοντας ότι ήταν έτοιμος να πέσει  στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τον 35χρονο είδαν υπάλληλοι των διοδίων από τις κάμερες και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Άμεσα κλήθηκε και ειδικός διαπραγματευτής.

Παράλληλα, ειδοποιήθηκαν το Λιμενικό, που έστειλε σκάφος κάτω απο την Γέφυρα, αλλά και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στην περιοχή. 

Μετά απο αρκετή ώρα συνομιλίας με τον υποψήφιο αυτόχειρα, όταν ο αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας πλησίασε τον άνδρα, ο 35χρονος με την πλάτη στραμμένη προς τη θάλασσα, του είπε κουρασμένος: “Πάρε με αγκαλιά”.

 

Ο αστυνομκός ανταποκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη στην επιθυμία του, τον αγκάλιασε και τον τράβηξε προς το μέρος του, δίνοντας έτσι αίσιο τέλος στην περιπέτεια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ό,τι ο άνδρας, που κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία, βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, λόγω ερωτικής απογοήτευσης, αλλά και της πρόσφατης απώλειας της μητέρας του.