X

Φωτιά σε διαμέρισμα – Επιχείρηση απεγκλωβισμού ενοίκων

«Συναγερμός» στην Πυροσβεστική, για την ασφαλή εκκένωση του κτηρίου, διαμέρισμα του οποίου είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Ant1news

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, μετά απο ειδοποίηση για φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα, σε πολυκατοικία του Πειραιά.

Η φωτιά ειχε τυλίξει το διαμέρισμα, απο το οποίο αναδύονταν πυκνοί μαύροι καπνοί, λόγω των οποίων οι υπόλοιποι ένοικοι του κτηρίου δεν μπορούν να το εγκαταλείψουν με ασφάλεια, ενώ δεν ήταν αρχικώς γνωστό εάν υπήρχε κάποιος άνθρωπος εγκλωβισμένος στο διαμέρισμα που καιγόταν.

Η Πυροσβεστική έστησε επιχείρηση, με την χρήση και γερανοφόρου οχήματος, για την ασφαλή εκκένωση του κτηρίου, απομακρύνοντας εννέα απο τους ενοίκους.

Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες, που έφθασαν στην πολυκατοικία με 5 οχήματα. Μετά απο περίπου μισή ώρα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση & Κοτζιάδων, στον Πειραιά, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 13:01 σήμερα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, ενώ απομακρύνθηκαν από τους υπερκειμένους ορόφους σε ασφαλές σημείο συνολικά εννέα άτομα.

Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.