X

Επιχείρηση για την σύλληψη δραπέτη από τις Φυλακές Κορυδαλλού

Αστυνομικός κλοιός, μετά απο αξιοποίηση πληροφορίων, για έναν απο τους δύο αλλοδαπούς που απέδρασαν προ ημερών.

Ant1news

Εσφιξε, όπως όλα δείχνουν, ο αστυνομικός κλοιός, μετά απο αξιοποίηση πληροφορίων, για έναν απο τους δύο αλλοδαπούς που απέδρασαν προ ημερών απο τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας για την σύλληψη του ενός δραπέτη, μετά από συγκεκριμένη πληροφορία που έλαβε σήμερα το πρωί η ΕΛΑΣ, όπως αναφέρει το newsit.gr, για το που βρίσκεται κρυμμένος.

Ο δραπέτης φαίνεται ότι ειναι σε κρησφύγετο σε περιοχή εντός Αττικής, σημαίνοντας συναγερμό στις αστυνομικές δυνάμεις που τον αναζητούν απο την αλλαγή του χρόνου, οπότε απέδρασε απο τις Φυλακές Κορυδαλλού, μαζί με άλλον έναν άνδρα.

Οι δυο δραπέτες, αλβανικής καταγωγής, κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων.

Κατάφεραν να κόψουν τα κάγκελα του κελιού τους, να βγουν στον προαύλιο χώρο, να σκαρφαλώσουν τον τοίχο με ένα αυτοσχέδιο σχοινί που είχαν λουριά τσαντών, στην άκρη του οποίου είχαν έναν γάντζο και να το σκάσουν κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των εξωτερικών φρουρών.

Η απόδραση έγινε αντιληπτή το πρωί της Πρωτοχρονιάς, αν και και φέρεται να έγινε περίπου στις 20:30 το βράδυ της τελευταίας ημέρας του 2018!