X

Αιματηρή συμπλοκή με ληστές στην Κάτω Κηφισιά

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έριξε πέντε πυροβολισμούς εναντίον του οχήματος των ληστών. Ένας άνδρας σκοτώθηκε. .

Ant1news

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κάτω Κηφισιά.

Περί της 17.30 αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικήςπου βρισκόταν εκτός υπηρεσίας αντελήφθη ότι τρία άτομα, πιθανόν Ρομά, προσπαθούσαν να επιβιβάσουν δια της βίας την γυναίκα σε όχημα.

Σύμφωνα με μαρτυρία του αστυνομικού, φέρεται πως φώναξε προειδοποιητικά προς τους δράστες να σταμτήσουν, λέγοντας «ακίνητοι, αστυνομία». Ωστόσο, οι δράστες άρπαξαν την γυναίκα και επιβιβάστηκαν στο όχημο προσπαθώντας να διαφύγουν.

Εν συνεχεία ο αστυνομικός φέρεται ότι τους καταδίωξε με τη μηχανή του ώσπου στη συμβολή των οδών Δρόσου και Κηφισού, οι ύποπτοι ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και αποβίβασαν την ηλικιωμένη. 

Ο αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι η καταδίωξη συνεχίστηκε, ενώ πυροβόλησε στα λάστιχα του οχήματος με σκοπό να το ακινητοποιήσει. Ωστόσο, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν. Εν συνεχεία, ο αστυνομικός ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ για το συμβάν.

Τρία τέταρτα αργότερα, άνδρας που έφερε σφαίρα στην πλάτη διεκομίσθη νεκρός σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια. Ερευνάται πρόκειται για έναν εκ των υπόπτων που ενεπλάκησε στο επεισόδιο στην Κηφισιά.