X

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία

Απαγόρευση στάθμευσης και διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ.

Ant1news

Εκτός από τα μέτρα για την ασφάλεια και την ομαλή μετάβαση και αποχώρηση από το Σύνταγμα των πολιτών που θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονίαη Αστυνομία προχωρά ήδη από το βράδυ του Σαββάτου σε απαγόρευση στάθμευσης σε δρόμους του κέντρου, ενώ από τις 06:00 της Κυριακής θα αρχίσει σταδιακά η διακοπή κυκλοφορίες σε κεντρικές οδικές αρτηρίες που διέρχονται του κέντρου της Αθήνας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Λόγω του αυριανού (Κυριακή 20-1-2019) συλλαλητηρίου στην Πλατεία Συντάγματος, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης-στάθμευσης από ώρα 22.00΄της 19-1-2019 και διακοπή κυκλοφορίας από ώρα 06.00΄ της 20-1-2019) στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας (Πλ. Συντάγματος, Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών κ.λπ.).

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της ανωτέρω περιοχής, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.