X

Αυτοκίνητο της Ασφάλειας τράκαρε στην διάρκεια καταδίωξης (βίντεο)

Επεισοδιακό το κυνήγι των ληστών απο τους αστυνομικού. Πότε και πως πέρασαν τελικώς χειροπέδες στους κακοποιούς.

Ant1news

Περιπετειώδης ήταν η καταδίωξη κακοποιών, το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Παλαιάς Γέφυρας, στη Χαλκίδα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom.gr, ένας 22χρονος και ένας 37χρονος έκλεψαν ένα κίτρινο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, δύο αστυνομικοί που επέβαιναν σε συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας Χαλκίδας, εντόπισαν τυχαία στη Παλαιά Γέφυρα να κινείται το συγκεκριμένο κλεμμένο αυτοκίνητο, με κατεύθυνση την Κάνηθο.

 

Οι αστυνομικοί το ακολούθησαν, ωστόσο ο οδηγός του ΙΧ τους αντιλήφθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία καταδίωξη, εν μέσω ισχυρής βροχόπτωσης, που ολοκληρώθηκε με τροχαίο. Συγκεκριμένα το όχημα της Ασφάλειας, την ώρα που μπήκε σε στροφή στην οδό Κορυτσάς, έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο των αστυνομικών να ακινητοποιηθεί και το κλεμμένο όχημα να ξεφύγει. 

Το απόγευμα της Παρασκευής ο ιδιοκτήτης του κλεμμένου αυτοκινήτου, το εντόπισε ξαφνικά σταθμευμένο στη περιοχή του Αγίου Νεκτάριου, κοντά στην οδό Νικηταρά. 

 

 

Άμεσα ειδοποίησε εκ νέου την Ασφάλεια Χαλκίδας και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και το έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση, περιμένοντας τους δράστες. Λίγες ώρες μετά, προσέγγισαν το όχημα ο 22χρονος μαζί με έναν 18χρονο, οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, από τους οποίους προσπάθησαν να ξεφύγουν.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, ενώ από την κατοχή του 22χρονου, κατασχέθηκαν επιπλέον το κλειδί του οχήματος, μία φορητή κάμερα και ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας 9 εκατοστών. 

Το αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, μαζί με την κάμερα, η οποία είχε αφαιρεθεί από το εσωτερικό του οχήματος . 

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Χαλκίδας, ο 22χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αρχές.