X

Μαφιόζικο το χτύπημα στο πάρκινγκ της Γλυφάδας (εικόνες)

Τα ευρήματα στο σημείο της έκρηξης. Ποιος είναι ο οδηγός του οχήματος που εξερράγη. Ο «φύλακας άγγελος» που του έσωσε τη ζωή.

Ant1news

Υπολείμματα δυναμίτιδας βρέθηκαν κάτω από το πολυτελές αυτοκίνητο με πινακίδες Αυστραλίας, το οποίο εξερράγη το πρωί στη Γλυφάδα.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο πάρκινγκ, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 128 και η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε όταν ο οδηγός του πήγε να βάλει μπρος τη μηχανή, με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί στις φλόγες κι εκείνος να εγκλωβιστεί.

Οδηγός μοτοσικλέτας που βρισκόταν στο σημείο απεγκλώβισε τον άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, με τραύματα στα χέρια και τα πόδια.

Από τη φωτιά που ακολούθησε της έκρηξης κάηκαν ακόμα τέσσερα οχήματα, ενώ η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, που θραύσματα βρέθηκαν σε απόσταση 200 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, που έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά.

 

 

Επί τόπου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή και αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής καθώς και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Ο οδηγός είναι 56 ετών Άραβας, που έχει πάρει την αυστραλιανή υπηκοότητα. Πρόκειται, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες απο την Αστυνομία, για πρώην αρχηγό συμμορίας μοτοσικλετιστών, που φέρεται να ήρθε στη χώρα μας, πριν από έναν χρόνο, για να κρυφτεί.