X

Το πρώτο προεκλογικό σποτ του Βασίλη Λεβέντη (βίντεο)

Επικοινωνιακή "πρεμιέρα" της Ένωσης Κεντρώων, με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Πρόεδρο κι έναν γνωστό ηθοποιό.

Ant1news

Με ένα «χαμηλού» προϋπολογισμού, αλλά σαφούς μηνύματος, τηλεοπτικό σποτ ξεκινά την επικοινωνιακή του εκστρατεία για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ο Βασίλης Λεβέντης, της Ένωσης Κεντρώων, το επιτελείο της οποίας έχει ανάψει φουλ τις μηχανές ενόψει κάλπης.

Στο τηλεοπτικό μήνυμα της Ένωσης Κεντρώων,η οποία μπαίνει άνετα στην Βουλή, σύμφωνα με όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, πρωταγωνιστής είναι φυσικά ο ίδιος ο Πρόεδρος, που εκτός από το γεγονός ότι είναι το πιό δημοφιλές πρόσωπο του κόμματος, δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον φακό, αλλά παλαιότερα και την μουσική, δεδομένου δε ότι έχει κυκλοφορήσει και δίσκος με τον Βασίλη Λεβέντη να τραγουδά το άσμα «Αχόρταγη Αλέκα».

Το πρώτο προεκλογικό σποτ του Βασίλη Λεβέντη περιλαμβάνει μια συμβολική σκηνή "αποκατάστασης της τάξης" στο Γραφείο Πρωτοκόλλου της Κυβέρνησης, στο οποίο παίρνει μέρος και ο γνωστός απο την συμμετοχή του σε σίριαλ και διαφημίσεις ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης.

 

Παρεμβάλλονται διάφορα μηνύματα αναφορικά με την πορεία της χώρας τα τελευταία χρόνια, ενώ στο τέλος της σκηνής, η είσοδος του Βασίλη Λεβέντη στο κυβερνητικό γραφείο λειτουργεί καθοριστικά και "τα πράγματα μπαίνουν στην θέση τους".

 

Στο τέλος του σποτ παρατίθενται μια σειρά με φωτογραφίες πολιτών απο διάφορες πόλεις της Ελλάδας, οι οποίοι εκφράζουν την υποστήριξη τους στην Ένωση Κεντρώων και τον Βασίλη Λεβέντη.

Δείτε το πρώτο προεκλογικό σποτ του Βασίλη Λεβέντη