X

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε την “Αλληλεγγύη” και τους υποψήφιους συμβούλους του (βίντεο)

Ο νυν και υποψήφιος Περιφερειάρχης, πλαισιωμένος από νέα πρόσωπα με αγάπη για τα κοινά και τον τόπο τους, μπήκε δυνατά στην προεκλογική μάχη.

Ant1news

Πλαισιωμένος από 100 συμβούλους από το σύνολο των 109, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ανοίγει και επίσημα την προεκλογική περίοδο για τη διεκδίκηση και πάλι της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το όνομα της παράταξης παραμένει «Αλληλεγγύη», ενώ το λογότυπο περιλαμβάνει και ένα αποτύπωμα το οποίο συμβολίζει το έργο που έγινε στην περιφέρεια από τον ίδιο και την ομάδα του. 

«Τον άνθρωπο υπηρετούμε, πρώτα και πάνω από όλα. Και αυτός είναι ο δρόμος που διανύσαμε μέσα σε αυτά τα χρόνια. Ξεκινήσαμε από το “θέλουμε”, πήγαμε στο ‘μπορούμε’ και σήμερα είμαστε στο “κάναμε”, στο “καταφέραμε”. Αυτό είναι το αποτύπωμα του έργου της παράταξής μας, της “Αλληλεγγύης”», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τζιτζικώστας. 

Η παρουσίαση του συνδυασμού έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης και ξεκίνησε με ένα μικρό βίντεο της πενταετούς πορείας του Απόστολου Τζιτζικώστα. Το 70% της παράταξής του είναι νέα μέλη, ανάμεσά τους 40 γυναίκες.  

«Είμαστε εδώ σήμερα, για να σας παρουσιάσω μια πραγματικά σπουδαία ομάδα. Μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων, που ξέρουν να δίνουν μάχες και να κερδίζουν. Μια ομάδα που συνδυάζει την εμπειρία με τις νέες ιδέες. Μια ομάδα ανθρώπων, που προέρχονται από όλο το φάσμα της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής», ανέφερε ο νυν και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Καταξιωμένοι αθλητές, όπως οι παλιοί διεθνείς ποδοσφαιριστές Ντίνος Κούης και Άγγελος Χαριστέρας, ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Σταυρόπουλος αλλά και η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη, επικεφαλής των ανασκαφών στον Τύμβο Καστά, στην Αμφίπολη βρίσκονται ανάμεσα στους υποψηφίους συμβούλους του Απόστολου Τζιτζικώστα.