X

Βουλή: επίθεση Γεωργιάδη - Μανιάτη στην Κυβέρνηση

Στα ύψη ανέβασαν τους τόνους οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, αναφερόμενοι στην Κεντροαριστερά και την σκανδαλολογία.

Ant1news

Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσαν στη Βουλή ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, με τους Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Μανιάτη να χρησιμοποιούν ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για θέματα της επικαιρότητας.

«Συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ που έγινε από κεντροαριστερός, δεξιός, γιατί “έπηξε” το κεφάλι του», είπε προς τα έδρανα του κυβερνώντος κόμματος ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θυμίζοντας τι έπραξε όταν ήταν ακόμη στην αντιπολίτευση. «Χρειάστηκε να περάσουν πέντε χρόνια για να προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στη Βουλή και να ψηφίσετε εσείς ό,τι είχε προτείνει η προηγούμενη Κυβέρνηση», είπε, κάνοντας λόγο για παράδειγμα όχι απλώς “κωλοτούμπας”, «αλλά μιας μοίρας που δεν έχουν τα μαθηματικά».

Αποκάλεσε δε, τον ΣΥΡΙΖΑ «μούρλια κόμμα», δίνοντας του “συγχαρητήρια”.

Την ίδια ώρα, δριμύ κατηγορώ στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε και ο Γιάννης Μανιάτης, χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ «χρυσό χορηγό της Χρυσής Αυγής» και «πολιτικό έκτρωμα», που επειδή απέτυχε σε όλα τα επίπεδα, καταφεύγει στην πολιτική λάσπης και σπίλωσης των αντιπάλων του. Είπε, ακόμη, πως επιχειρεί να  φανεί προοδευτικό κόμμα, στηριζόμενος στα στελέχη της καραμανλικής δεξιάς. της δεξιάς του Καμμένου και των υπολειμμάτων του Άκη, με Πολάκηδες, Πετσίτηδες και Ρασπούτιν.

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση Novartis, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαπράξει εγκλήματα κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος, που το κόμμα του δεν θα επιτρέψει να παραγράφουν. «Μιλάτε για σοσιαλισμό και έχετε “τακιμιάσει” με τον Μαδούρο. Μιλάτε για δημοκρατία και σας νοιάζει να την χειραγωγήσετε. Βιάζετε καθημερινά την Δικαιοσύνη. Προσβάλετε την λογική με την σκευωρία της Novartis. Σας λέμε, και βάλτε το καλά στο μυαλό σας, ότι τα εγκλήματά σας κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος δεν θα επιτρέψουμε να παραγραφούν. Διασύρατε κοινωνικά και πολιτικά κάθε έννοια προοδευτισμού», ανέφερε.