X

Κουρουμπλής κατά Πολάκη: κακώς άνοιξε το θέμα με τον Κυμπουρόπουλο

Γιατί επικρίνει τον Αν. υπ. Υγείας. Τι λέει για την αντίδραση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ant1news

«Κακώς μίλησε ο Παύλος Πολάκης» για την ιστορία του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, «δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε καμία δουλειά να μπει σε αυτό το διάλογο», είπε ο βουλευτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 .

Όπως σημείωσε, «είναι ατυχείς οι δηλώσεις και από τις δύο πλευρές και ο Στέλιος έκανε μία δήλωση που νομίζω αδικεί τα πράγματα, δεδομένου ότι αυτές είναι κατακτήσεις, δεν είναι επιδόματα αυτά τα οποία τα χαρίζει το κράτος σε αναπήρους, ούτε δώρα είναι και ούτε είναι υπηρεσίες οι οποίες είναι χαριστικές, το κράτος οφείλει να προσφέρει σε κάθε πρόσωπο με ιδιαιτερότητα τα μέσα να μπορεί να είναι ένας παραγωγικός άνθρωπος και ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι εξαιρετικός επιστήμονας και κάνει και καλά τη δουλειά του  .Από  κει και πέρα πρέπει να είμαστε δίκαιοι, ο Πολάκης δεν μίλησε για την ικανότητα του, ότι η αναπηρία του τον καθιστά ανίκανο. Ο Πολάκης είπε ότι αφού λες ότι είσαι κατά των επιδομάτων γιατί το χρησιμοποιείς; Εγώ τη θεωρώ ατυχή και τη δήλωση του Πολάκη».

«Κακώς» ήταν η απάντηση που έδωσε ο πρώην υπουργός και για τη δημοσίευση εκ μέρους του Παύλου Πολάκη του ΦΕΚ του διορισμού του κ. Κυμπουρόπουλου.

«Κακώς έβγαλε το διάταγμα, κακώς μίλησε για αυτή την ιστορία, δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το θέμα, κάκιστα έγινε η ανάρτηση και όλα αυτά ως διαδικασία, δεν μπήκε όμως κάποιος στην απαξίωση του συγκεκριμένου ως επιστήμονα λόγω της αναπηρίας, να είμαστε σαφείς».

Ατυχής ήταν για τον κ. Κουρουμπλή και η δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ για την οποία του επιτέθηκε ο Παύλος Πολάκης.

Όσον αφορά την οικονομία ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υποστήριξε ότι θα είναι αυτή που δώσει την νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.« Αυτή η κυβέρνηση έχει όλες τις προϋποθέσεις να τις πάρει τις εκλογές και θα τις πάρει, θυμηθείτε το αυτό που σας λέω». Σε απάντηση για τα χαμηλά ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κουρουμπλής απάντησε «θα το δούμε την 26η Μαΐου».