X

Επίθεση σε γυμναστήριο συγγενή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη (εικόνες)

Την επίθεση καταδίκασε ο Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ant1news

Ο Ολυμπιονίκης του ταε κβον ντο και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, καταγγέλλει με ανάρτηση του στην σελίδα του στο Facebook, ότι άγνωστοι επιτέθηκαν στον γυμναστικό σύλλογο που διατηρεί συγγενικό του πρόσωπο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, σπάζοντας τη τζαμαρία που έφερε τη φωτογραφία του.

«Η αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Σε ό,τι αφορά αυτούς, θα ήθελα να τους πω, ότι δεν αλλάζει για εμένα κάτι. Αν πίστεψαν έστω και μια στιγμή ότι θα αλλάξει, μάλλον δεν έχουν διαβάσει την πορεία μου ως αθλητή», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

 

Για επίθεση «τραμπούκων της ακροδεξιάς» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, αναφερόμενος στις ζημιές που προκάλεσαν άγνωστοι στις εγκαταστάσεις Γυμναστικού Συλλόγου που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την επίθεση, η οποία σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Πολίχνη της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στον Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο, ενώ καλεί την Ελληνική Αστυνομία να ενεργήσει άμεσα και να φέρει το συντομότερο τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης.

 

«Το τελευταίο διάστημα ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο έχει ενοχλήσει διάφορους ακροδεξιούς κύκλους για τις απόψεις που έχει εκφράσει αλλά και για την απόφασή του να συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Όπως όμως έχει δηλώσει και ο ίδιος» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση «τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να τον πτοήσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την επίθεση των τραμπούκων της ακροδεξιάς και εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη».