X

Αμετανόητος ο Πολάκης για την επίθεση στον Κυμπουρόπουλο (βίντεο)

Χαρακτήρισε τη συγκέντρωση στα Χανιά ως την καλύτερη απάντηση σε αυτούς που εμφανίζονται ως… Κυβέρνηση σε αναμονή.

Ant1news

Απέφυγε να ζητήσει “συγγνώμη” από τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο ο Παύλος Πολάκης, παρά τις παραινέσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βρει έναν τρόπο να διορθώσει όσα είπε για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφους μετά τη συγκέντρωση και την ομιλία του Πρωθυπουργού στα Χανιά της Κρήτης, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας τα έβαλε για άλλη μια φορά με τα μέσα ενημέρωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς τη συγγνώμη τη ζητάμε έμπρακτα με τα μέτρα της κοινωνικής πολιτικής που έχουμε πάρει. Εμείς ζητήσαμε συγγνώμη από έναν λαό ολόκληρο, που τον χρεοκόπησαν, τον εξαθλίωσαν, τον πέταξαν στον Καιάδα».

Ο κ. Πολάκης υποστήριξε πως η συγκέντρωση στα Χανιά ήταν η καλύτερη απάντηση σε εκείνους που εμφανίζονται ως… «Κυβέρνηση σε αναμονή». Τόνισε πως ο λαός συγκρίνει αυτό που έζησε επί των προηγούμενων κυβερνήσεων με «την τεράστια προσπάθεια αναστύλωσης της οικονομίας» που γίνεται σήμερα. «Έχει καταλάβει, ξέρει ότι εμείς δεν κλέβουμε, για αυτό περισσεύουν λεφτά», σημείωσε.

 

Αναφερόμενος στο debate, επικαλέστηκε τη δήλωση του Πρωθυπουργού ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έκανε σαν το φουριάρικο κατσίκι» για να το αποφύγει και συμπλήρωσε ότι «θα αναμετρηθούμε στο πεδίο της πραγματικής πολιτικής, κι όχι στο πεδίο των εικόνων».