X

“Ναυμαχία” για τις διακοπές του Πρωθυπουργού στο κότερο (βίντεο)

Νέες φωτιές στο πολιτικό σκηνικό από την αποκάλυψη για τις διακοπές, που έκανε τον περασμένο Αύγουστο, στη θαλαμηγό του εκλιπόντος εφοπλιστή, Περικλή Παναγόπουλου.

Ant1news

Πολιτική σύγκρουση προκάλεσε η παραδοχή της Κατερίνας Παναγοπούλου ότι πέρυσι το καλοκαίρι, με τον σύζυγό της Περικλή, είχαν παραχωρήσει το σκάφος τους στον Πρωθυπουργό για τις διακοπές του.

Στη Νέα Δημοκρατία καταλογίζουν στον Αλέξη Τσίπρα πως πραγματοποίησε διακοπές σε σκάφος εφοπλιστή εν κρυπτώ, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, με την Κυβέρνηση να κάνει λόγο για υποκρισία.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, αφού τόνισε πως το ζήτημα δεν αποτελεί πολιτική είδηση, σημείωσε πως «ο κ. Τσίπρας δεν έχει βίλα μεσοτοιχία στην Τήνο με τον κ. Χριστοφοράκο, ούτε έχει ακίνητα σε Αθήνα και Παρίσι». Υπενθύμισε πως η κα Παναγοπούλου είναι συνεργάτιδα του Πρωθυπουργού εδώ και τρία χρόνια και άμισθη σύμβουλός του εδώ και έναν χρόνο. Δικαιούται να φιλοξενήσει τον Πρωθυπουργό για λίγες ημέρες, σημείωσε και διερωτήθηκε: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε διακοπές τον Δεκαπενταύγουστο;»

Φιλοξενούμενος στην ίδια εκπομπή, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε πως «το “κερασάκι στην τούρτα” είναι ότι έρχονται και συμπεριφέρονται με θράσος, μιλώντας για τις ελίτ, ενώ ο Πρωθυπουργός μιλά μαζί τους και κάνει διακοπές στο κότερο των ελίτ». «Δεν μπορεί ταυτόχρονα να κουνά το δάχτυλο και να κάνει διακοπές μαζί τους», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης, ενώ υπογράμμισε πως «οι διακοπές αυτές έγιναν λίγες μέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι κι ενώ υπήρχε ακόμα χάος».

Ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε: Η Κίρκη με το δέλεαρ της εξουσίας εξευτελίζει τους ανθρώπους! Την ώρα που εφαρμόζονται οι 120 δόσεις για έναν λαό που αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη του, ακόμη και για μικρά ποσά. Την ώρα που το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας ζει στην ανέχεια, είναι τουλάχιστον σκληρό να βλέπει φωτογραφίες του πρωθυπουργού σε πανάκριβα κότερα και αγκαλιά με την ελίτ που υποτίθεται πολεμάει. Είναι το κερασάκι στην τούρτα της παρακμής

«Από πότε άραγε είναι μεμπτό να φιλοξενείς κάποιον με τον οποίον έχεις γνωστή, δημόσια και θεσμική σχέση συνεργασίας και εκτίμησης; Είναι πασιφανές πως πρόκειται για μία ακόμη άθλια μεθόδευση των γνωστών κύκλων, που πολεμούν τη σημερινή Κυβέρνηση με όσα θεμιτά αλλά και αθέμιτα μέσα διαθέτουν. Με μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσουν πολιτικά συμφέροντα. Ίσως όμως και να πράττουν το αντίθετο. Απλά να γελοιοποιούνται», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Παναγοπούλου στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.