X

Επίθεση αντιεξουσιαστών στα εκλογικά κέντρα Ταχιάου και Νοτοπούλου

Οι δράστες έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια υπέρ του Κουφοντίνα.

Ant1news

Συνθήματα έγραψαν άγνωστοι στα εκλογικά κέντρα των υποψήφιων δημάρχων Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου και Κατερίνας Νοτοπούλου.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στο εκλογικό κέντρο του Νίκου Ταχιάου που βρίσκεται επί της οδού Τσιμισκή και της Κατερίνας Νοτοπούλου στην οδό Αγίας Σοφίας.

Τα συνθήματα που γράφτηκαν είναι υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και γράφουν, «Άδεια στον Κουφοντίνα. Η καταστολή δεν αγγίζει τους επαναστάτες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει προχωρήσει σε απεργία πείνας μετά την απόρριψη της χορήγησης νέας άδειας από τις φυλακές.

Οι δύο υποψήφιοι για το δημαρχιακό θώκο της πόλης αντέδρασαν με αναρτήσεις τους στον προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook γράφοντας, η κυρία Νοτοπούλου, «Καθαρίζουμε και συνεχίζουμε», ενώ ο Νίκος Ταχιάος, ήταν πιο δεικτικός αναφέροντας «αν κάποια παιδιά που παίζουν τους επαναστάτες υπερασπιζόμενα έναν κατά συρροή δολοφόνο πιστεύουν πως εγώ είμαι το μέσο, πλανώνται. Είμαι το μήνυμα, έγραψε ο κ. Ταχιάος. Η δημοκρατία ούτε παίζει, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται».