X

Πολιτική διαμάχη στον ΑΝΤ1 για τα σπασμένα στη Βουκουρεστίου (βίντεο)

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Ant1news

«Ποινικά κολάσιμες πράξεις» χαρακτήρισε τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», τονίζοντας πως αυτά τα πράγματα γίνονταν πάντα με όλα τις κυβερνήσεις.

Τόνισε δε ότι, «το δικαστικό όργανο που δεν απειλείται», καλώντας να μη γίνεται η κατάσταση «αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης».

Σημείωσε δε, ότι «βλάπτει τη χώρα ότι είμαστε Βενεζουέλα στο χώρο της ασφάλειας».

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, από την πλευρά της, μιλώντας επίσης στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα σημείωσε πως υπάρχει κυβερνητική «ανοχή σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων», κατηγορώντας την κυβέρνηση πως ταυτίζεται ιδεολογικά με τις ομάδες αυτές.

Την κατηγόρησε παράλληλα πως παρέχει «ελάφρυνση στο ποινικό δίκαιο και δείχνει ανοχή σε συλλογικότητες».

Στη μεταξύ τους κόντρα για το αν είναι ιδεολογικά ταυτισμένη η κυβέρνηση με συλλογικότητες, συμμετείχε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, που κατηγόρησε «στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ» ότι «συνομιλούν με αυτά τα άτομα, όπως υπήρχαν στελέχη της ΝΔ που συνομιλούσαν με τη Χρυσή Αυγή».