X

Επεισόδιο Λοβέρδου – Θεοχαρόπουλου στην Βουλή

Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους, με αφορμή την υπουργοποίηση του επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ.

Ant1news

Τα μαχαίρια από τα θηκάρια έβγαλαν στη Βουλή Ανδρέας Λοβέρδος και Θανάσης Θεοχαρόπουλος με αφορμή την τοποθέτησή του στο υπουργείο Τουρισμού. Οι αναφορές του στο ΚΙΝΑΛ για το οποίο είπε ότι συμπορεύεται με τη ΝΔ, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου και άναψε ο καυγάς.

«Έχεις θράσος, υπέρμετρο θράσος, γιατί δεν πρόλαβες  να διοριστείς  πάλι και ήρθες εδώ να μας πεις για τον τουρισμό. Αυτό στηλιτεύουμε το θράσος σου», είπε προς τα υπουργικά έδρανα ο Ανδρέας Λοβέρδος με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο να επιχειρεί να «ισοφαρίσει» λέγοντας πως ο Ανδρέας Λοβέρδος άφησε το ΠΑΣΟΚ για να κάνει δικό του κόμμα και μετά έγινε υπουργός της δικομματικής κυβέρνησης.

«Είστε η επιτομή του ανθρώπου που θεσιθηρεί. Γιατί μας παιδεύατε τέσσερα χρόνια αφού μας αποκαλύψατε σήμερα πως το οργανώνατε από την αρχή να πάτε στον ΣΥΡΙΖΑ με την στάση σας στις ψηφοφορίες;», συνέχισε στους ίδιους ψηλούς τόνους ο  Ανδρέας Λοβέρδος. «Να κοιταχτείτε μεταξύ σας στον καθρέφτη, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», ήταν η απάντηση του υπουργού Τουρισμού.