X

“Βεντέτα” για τις δουλειές του πατέρα του Τσίπρα επί Χούντας

Νέα οργισμένη επίθεση του Μαξίμου κατά ΝΔ και Μητσοτάκη. Δήλωση απο την αδελφή του Πρωθυπουργού. "Λάδι στην φωτιά" ρίχνει ο Λεβέντης.

Ant1news

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, η πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει για τον πατέρα του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και την καταγγελία ότι κατά την διάρκεια της επταετίας, έπαιρνε δημόσια έργα από τη χούντα των συνταγματαρχών.

Το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, σε ανακοίνωση του και στρεφόμενο κατά της ΝΔ και του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, επισημαίνει ότι «δυο μέρες μετά την αθλιότητα του κ. Μητσοτάκη να επιτεθεί στη Βουλή στον θανόντα πατέρα του Πρωθυπουργού, αναπαράγοντας τα fake news φασιστοφυλλάδων, στελέχη της ΝΔ, όπως ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Κεφαλογιάννης, συνεχίζουν να αναπαράγουν τα χουντικής κοπής ψεύδη. Ο τελευταίος έφθασε μέχρι και στο σημείο να παρουσιάζει φωτογραφίες εποχής με άσχετους ανθρώπους δίπλα στους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τον πατέρα του Πρωθυπουργού. Επειδή, ο κατήφορος στον οποίον έχουν επιβάλει την πολιτική ζωή του τόπου οι ακροδεξιοί σύμβουλοι και συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, έχει και ένα όριο, αναρωτιόμαστε:

Θα έχει το πολιτικό θάρρος να συνειδητοποιήσει το ατόπημα που διέπραξε, βάζοντας ένα τέλος στον κατήφορο; Θα έχει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από τον βούρκο, επιλέγοντας να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό; Ή θα συνεχίσει να κυλιέται στη λάσπη;». 

Λεβέντης: και ο πατέρας του Τσίπρα έπαιρνε δημόσια έργα επί χούντας

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξη του στο «ΘΕΜΑ 104,6» και αναφερόμενος στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει, τόνισε ότι ο πατέρας του Πρωθυπουργού έπαιρνε δημόσια έργα επί χούντας, αλλά αυτό γινόταν με όλους τους εργολάβους.

Συμπλήρωσε δε ότι δεν ήταν χουντικός, αλλά επίσης δεν ήταν και αριστερός.

Ζανέτ Τσίπρα: δε θα επιτρέψω να διασύρουν τη μνήμη του πατέρα μου

«Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν τη μνήμη του πατέρα μου άδικα για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους πολιτικές σκοπιμότητες», δήλωσε μεταξύ άλλων, η Ζανέτ Τσίπρα, αδελφή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης της στην ΕΡΤ 1 με αφορμή την αναφορά στη Βουλή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε «δουλειές που έκανε η οικογένεια Τσίπρα με τη Χούντα».