X

Φλαμπουράρης σε Μητσοτάκη: είστε άριστος στην υποκρισία και την εμπάθεια

Οι καταγγελίες του Προέδρου της ΝΔ για επαφές του Υπουργού Επικρατείας με επιχειρηματίες και η οργισμένη απάντηση του τελευταίου.

Ant1news

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αλέκος Φλαμπουράρης και μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για συναντήσεις που έχει με επιχειρηματίες στο Μέγαρο Μαξίμου, επεσήμανε πως όλες οι συναντήσεις είναι φανερές με στόχο την επίλυση θεμάτων.

«Ναι εγώ έχω συναντήσεις ανοιχτές φανερές με όλους όσοι το ζητούν με στόχο να λύνω τα προβλήματα, αυτό έκανα με την υπόθεση Μαρινόπουλου - Σκλαβενίτη για να σωθούν τα 13.000 θέσεις εργασίας, αυτό έκανα με τα ναυπηγεία της Σύρου και έχουμε 200 εργαζόμενους παραπάνω και έχει ανασάνει η Σύρος», είπε ο υπουργός Επικρατείας, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ για εκτόξευση λάσπης και εμπάθεια.

«Αυτή τη λάσπη θα τον καλέσω όταν είναι εδώ, να την εξηγήσει. Κύριε Μητσοτάκη είστε γνήσιος εκφραστής της κακής παράδοση του χώρου σας γιατί στην σύγχρονη ελληνική ιστορία η δεξιά παράταξη τις περισσότερες φορές δεν απαντούσε στις δυσκολίες με εντιμότητα», είπε και πρόσθεσε.

«Κύριε Μητσοτάκη είστε άριστος στην υποκρισία και στην εμπάθεια γιατί είστε υπέρμαχος του τέρατος που καταγγέλλετε, αυτού που τρέφεται με λάσπη ψέματα διγλωσσία βαθιά υποτίμηση για οτιδήποτε λαϊκό και μεγάλη εμπάθεια για τους πολλούς».

Ο κ. Φλαμπουράρης εξέφρασε ακόμη, την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εθνικές εκλογές. «Αν η χώρα αυτή θέλει να προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με την προοδευτική συμμαχία είναι μονόδρομος. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας έτσι θα ηρεμήσετε», εκτίμησε.