X

“Πυρά” Πολάκη κατά Μητσοτάκη και Στουρνάρα

Σφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο της ΝΔ και τον Διοικητή της ΤτΕ εξαπέλυσε ο αναπλ. Υπουργός Υγείας, ενώ παρείχε στήριξη στην Όλγα Γεροβασίλη.

Ant1news

Στήριξη στην Όλγα Γεροβασίλη στην κόντρα της με τη ΝΔ παρείχε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα είπε σχετικά με το πρόγραμμα του κόμματος για την υγεία.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «δεν μαζεύεται αυτό που είπε ο κ. Μητσοτάκης», καθώς η τοποθέτηση manager στα νοσοκομεία έφερε κοινωνική καταστροφή όπου εφαρμόστηκε. «Αυτοί οι manager που διορίστηκαν στα νοσοκομεία επί υπουργίας Αλέκου Παπαδόπουλου και συνέχισαν και μετά, συνέβαλαν στην χρεοκοπία της χώρας», είπε και αναρωτήθηκε εάν ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει αυτά που λέει. «Αν τα πιστεύει είναι επικίνδυνα», υποστήριξε και αναφερόμενος σε όσα έγιναν επί ημερών της σημερινής κυβέρνησης στον χώρο της υγείας είπε πως παρέλαβε τα νοσοκομεία με 735 εκατ. ευρώ χρέη και τώρα έχουν 200 εκατ. ευρώ πλεόνασμα.

Επιτέθηκε δε, σε μερίδα ΜΜΕ που θεωρεί ότι σιγοντάρουν τη ΝΔ. «Εσείς ασχολείστε με το παραθυρόφυλλο στη Ρόδο, το σκασμένο λάστιχο ενός ασθενοφόρου, μια μετάταξη. Σας βοηθάνε τα ΜΜΕ να κάνετε την τρίχα παλαμάρι και δεν βλέπετε το υπερωκεάνιο που περνάει δίπλα. Το βλέπει όμως ο κόσμος το καταλαβαίνει γι’ αυτό και η πλατεία του Αιγάλεω γέμισε με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά η πλατεία του ταχυδρομείου στη Λάρισα που ήταν και πολύ μικρότερη δεν γέμισε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε και στήριξε την Όλγα Γεροβασίλη. «Βγαίνετε και λέτε ξανά την ξαναζεσταμένη ιστορία της Άρτας. Ότι δηλαδή η κ. Γεροβασίλη, γιατρός ακτινολόγος που δούλευε στον ιδιωτικό τομέα είχε ένα ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο. Πάλι ξαναγέμισαν τα πληρωμένα ΜΜΕ ότι δεν λειτουργεί ο αξονικός στην Άρτα γιατί έχει η Γεροβασίλη αξονικό για να τα κονομάει. Από το Μάρτιο του 2018 λειτουργεί νέος καινούργιος αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο της Άρτας. Με αυτά νομίζετε ότι θα κερδίσετε εκλογές;», ήταν το ερώτημα που απηύθυνε στη ΝΔ.

Σχολίασε ακόμη, τις ενστάσεις του κεντρικού τραπεζίτη σχετικά με τα θετικά μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση. «Γιατί δε μας λέει το ονοματάκι του ο άγνωστος ευρωπαίος αξιωματούχος που εκφράζει φόβους ότι τα μέτρα της κυβέρνησης θα ρίξουν έξω την οικονομία της ευρωζώνης. Μήπως έχει το ίδιο όνομα με τον τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα που εκφράζει συνέχεια την ανησυχία του, την εξέφρασε και χθες. Σε ό,τι έχει προβλέψει έχει πέσει έξω. Βγήκε μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές να εκφράσει τις ανησυχίες του, αυτός που έλεγε ότι δεν θα βγούμε στις αγορές και ότι χρειαζόμαστε πιστοληπτική γραμμή στήριξης», είπε.