X

Στα “χαρακώματα” Μαρινάκης – Μαξίμου

Ολομέτωπη επίθεση στον Τσίπρα εξαπέλυσε ο Μαρινάκης. Καυστική απάντηση από το Μαξίμου.

Ant1news

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Ο κ. Τσίπρας από τη μέρα που έγινε Πρωθυπουργός είπε 5 εκατ. ψέματα και έχει διαπράξει 3 εκατ. εγκλήματα και παραμένει Πρωθυπουργός. Αυτό τα λέει όλα.

Ο κ. Καλογρίτσας ήρθε στο γραφείο μου, το ραντεβού το έκλεισε ο κ. Παππάς με εντολή του κ. Τσίπρα όπως μου είχε πει, γιατί δεν έκανε τίποτα χωρίς να το γνωρίζει ο κ. Τσίπρας, με σκοπό να χρηματοδοτήσω τον κ. Καλογρίτσα», τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του στον «Alpha».

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Noor 1, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε, «σας λέω ότι δεν έχω ουδεμία σχέση, όπως σας το έχω ξαναπεί, για να μην μπερδευόμαστε. Όσο εμπλέκεται ο κύριος Τσίπρας με το Noor 1, άλλο τόσο εμπλέκομαι και εγώ».

Η απάντηση του Μαξίμου

Σε σκληρή γλώσσα η απάντηση του Μαξίμου στα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πειραιά.

«Όσο ο διωκόμενος για εμπορία ναρκωτικών κ. Μαρινάκης βλέπει ότι πόνταρε σε κουτσό άλογο μήπως και καθαρίσει τις εκκρεμότητές του, τόσο αγχώνεται και βγαίνει από την κουρτίνα για να δώσει συνεντεύξεις. Χθες σε μία αμιγώς πολιτική συνέντευξη στον Alpha μηρύκασε όσες ανοησίες είχε συλλαβίσει και πριν από έναν μήνα.

Εμείς πάντως θα τον ενθαρρύνουμε να δώσει κι άλλες συνεντεύξεις πριν τις εκλογές. Ως αρχηγός κόμματος εξάλλου δικαιούται και διακαναλική», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Μαξίμου.