X

Εκλογές 2019: Σταθάκης – Μπακογιάννη στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, αμφότεροι στο νομό Χανίων, διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Ant1news

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, Γιώργος Σταθάκης και Ντόρα Μπακογιάννη, αντίστοιχα, αμφότεροι υποψήφιοι στο νομό Χανίων, διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα».

Η κυρία Μπακογιάννη, επεσήμανε ότι χρειάζεται «αλλαγή σελίδας» στη χώρα μας και υπογράμμισε ότι σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η ΝΔ είπα την αλήθεια στον ελληνικό λαό και ότι θέτει ως προτεραιότητα τη μείωση της φορολογίας που αποτελεί προαπαιτούμενο για να έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη. Συμπλήρωσε δε μεταξύ άλλων, ότι θα γίνει προσπάθεια μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων γιατί δεν είναι βιώσιμα.

Από την πλευρά του ο κ. Σταθάκης, τόνισε ότι η ΝΔ έχει αναγκαστεί τις τελευταίες μέρες να αλλάξει τη ρητορική του προγράμματος της, βάζοντας σε βάθος χρόνου τα όποια κοινωνικά μέτρα είχε εξαγγείλει, αλλά διατηρώντας τα όσα «επώδυνα» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της, για τομείς όπως της κοινωνικής ασφάλισης, των εργασιακών σχέσεων και του κοινωνικού κράτους, με την επαναφορά του 5 προς 1 για τις προσλήψεις στο Δημόσιο.