X

“Πέθανε ο Ζακ Ντελόρ”

Το "θλιβερό νέο" έγραψε σε δήθεν δικό της λογαριασμό η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μόνο που απο πίσω κρυβόταν ο γνωστός ιταλός φαρσέρ.

Ant1news

Θύμα του γνωστού Ιταλού φαρσέρ που δημιουργεί ψεύτικα προφίλ πολιτικών και άλλων επωνύμων και κάνει Tweets που προκαλούν αίσθηση έπεσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Την Τρίτη κυκλοφόρησε κάποια στιγμή ως φήμη ότι έφυγε από την ζωή ο Ζακ Ντελόρ, πρώην Πρόεδρος της Κομισιόν, η οποία ομως ουδέποτε επιβεβαιώθηκε. Την Τετάρτη, μέσω δήθεν επίσημου λογαριασμού που τηρεί στο Twitter η προαλειφόμενη για την Προεδρία της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, έγινε γνωστό ότι ο Ζακ Ντελόρ "είχε πεθάνει".

"Μαθαίνω ότι ο πρώην Πρόεδρος της Κομισιόν πέθανε" φερόταν να έχει γράψει η Γερμανίδα  πολιτικός, αναφέροντας μάλιστα και ότι "επρόκειτο για έναν απο τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους", ενημερώνοντας παράλληλα  τους ακολούθους της ότι θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση.

 

Ωστόσο, όπως έγινε αντιληπτό αρκετή ώρα αργότερα, δεν επρόκειτο για αυθεντικό λογαριασμό της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αλλά και έναν που είχε δημιουργήσει γνωστός Ιταλός φαρσέρ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο έχει "¨πεθάνει" αρκετούς διασήμους. "Θύμα" του είχε πέσει και ο Κώστας Γαβράς, μέσω της Υπ. Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά, η οποία σε -δήθεν δικό της λογαριασμό στο Twitter είχε γράψει ότι ο διάσημος σκηνοθέτης, ο οποίος ζει και βασιλεύει, είχε φύγει απο την ζωή.