X

45ο ραντεβού Βραδυποριακού - Ταλαιπωριακού

Κάθε χρόνο τις ημέρες του Πάσχα μαζί με τα κόκκινα αυγά και το σούβλισμα του αρνιού, όλοι περιμένουμε το παιχνίδι Βραδυποριακού - Ταλαιπωριακού.

Ant1news

Κάθε χρόνο τις ημέρες του Πάσχα, μαζί με την περιφορά του επιταφίου, τα κόκκινα αυγά και το σούβλισμα του αρνιού, όλοι περιμένουμε το παιχνίδι Βραδυποριακού - Ταλαιπωριακού.

Πιστοί στο ραντεβού τους, για 45η συνεχόμενη χρονιά, οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής διασταύρωσαν τα ξίφη τους το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής.

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, τα μαλλιά να άσπρισαν, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να προσφέρουν τη δική τους ξεχωριστή παράσταση στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νίκαιας.

Για την ιστορία, ο Βραδυποριακός (παλαίμαχοι Ολυμπιακού) νίκησε με 3-1 τον Ταλαιπωριακό, που ενισχύθηκε από τον Μίμη Δομάζο.

Ο Δρακωνάκης άνοιξε το σκορ για τον Ταλαιπωριακό στο 11ο λεπτό.

Η ισοφάριση από πλευράς Βραδυποριακού ήρθε στο 51με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Γκόγκιτς, το οποίο κέρδισε ο Κοκολάκης. Ο Βαμβακούλας έκανε το 2-1 στο 83 και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 86 ο Βαΐτσης.

Ο Φώτης Στρακόσια και ο Ανδρέας Νινιάδης έκαναν το ντεμπούτο τους με τον Βραδυποριακό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΒΡΑΔΥΠΟΡΙΑΚΟΣ: Κελεσίδης (25 Στρακόσια), Ξανθόπουλος, Ρωσίδης, Κασδοβασίλης, Βαμβακούλας, Καλτσάς, Σταυρόπουλος, Νινιάδης, Γκόγκιτς, Κοκολάκης, Καλογερόπουλος ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίσθηκαν οι Μαργιόλης, Βαΐτσης, Ιωαννίδης, Αρσένης, Σαΐνης, Συμεωνίδης, Ρούσος, Παναούσης, Βασιλειάδης, Μπαρμπαρούσης.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΚΟΣ: Παππάς, Μανδρέκας, Κουράκης, Λιθόπουλος, Νικολακάκος, Παντελίδης, Αγγελόπουλος, Βογιατζής, Νταβέλης, Δομάζος, Δρακονάκης, ενώ έπαιξαν και οι Τσεβρενίδης, Θεολόγου, Αταγιάν, Σαράντος, Καλούδης, Δελάκας, Σιγάλας, Βιδάλης, Ιωαννίδης, Βάρσος, Μαλέκας, Σπετσαρίας.

Δηλώσεις πρωταγωνιστών:

Λεωνίδας Θεοδωρακάκης (πρόεδρος Ερασιτέχνη Ολυμπιακού): "Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας να βλεπόμαστε κάθε Μ. Παρασεκυή εδώ γι αυτό το παιχνίδι. Χαιρόμαστε να τους βλέπουμε όλους να παίζουν μπάλα. Αυτοί είναι η ιστορία του Ολυμπιακού. Εύχομαι να μην σταματήσει ποτέ αυτή η γιορτή".

Ηλίας Ρωσίδης: "Είμαι πανέτοιμος να αγωνιστώ για 45η φορά στην αναμέτρηση αυτή και θα παίζω όσο αντέχω μιας και δεν έχω χάσει αγώνα από τότε που συναντώνται οι παλαίμαχοι Ολυμπιακού και Προοδευτικής. Μακάρι και του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι μαζί εδώ".

Ο Ριβάλντο δεν βρέθηκε στο γήπεδο ωστόσο έστειλε το εξής μήνυμα: "Είμαι μαζί σας. Σας εύχομαι καλές επιτυχίες. Είναι εξαιρετική η προσπάθεια που κάνετε αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω το παρών αν και θα το ήθελα πολύ".

Ο δήμαρχος της Νίκαιας Στέλιος Μπενεντάτος έδωσε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Γιάννη Φραντζή που έφυγε από τη ζωή. Τιμητική πλακέτα έλαβαν από την Προοδευτική και οι Μίμης Δομάζος, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, Σταύρος Νικολαΐδης (παράγοντας της Προοδευτικής), Ηλίας Ρωσίδης (ο οποίος συμπλήρωσε 45 συμμετοχές σε αγώνες Βραδυποριακού - Ταλαιπωριακού), Σταμάτης Γουλανδρής και Σταύρος Νικολακάκος (αρχηγός της Προοδευτικής επί σειρά ετών).