X

Έκλεισε τον Μίλαν Λούκατς η ΑΕΚ

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Σέρβος τερματοφύλακας Μίλαν Λούκατς, αφού επήλθε συμφωνία τόσο με τον ίδιο, όσο και με την ομάδα του, την Τσουκαρίτσκι. Ο 23χρονος τερματοφύλακας, την φετινή χρονιά, αγωνίστηκε 21 φορές με την ομάδα του και την βοήθησε να τερματίσει στην ένατη θέση. Παρά το γεγονός ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο, δεν απαιτήθηκαν πολλά χρήματα για να συμφωνήσει με την Ένωση. Τα νέα δεδομένα, προαναγγέλλουν την σίγουρη φυγή του Γιούργκεν Μάχο, αλλά και τον δανεισμό του Γιάννη Αραμπατζή, ο οποίος δεν έχει πάρει καμία ευκαιρία στην ομάδα.

Ant1news

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Σέρβος τερματοφύλακας Μίλαν Λούκατς, αφού επήλθε συμφωνία τόσο με τον ίδιο, όσο και με την ομάδα του, την Τσουκαρίτσκι.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας, την φετινή χρονιά, αγωνίστηκε 21 φορές με την ομάδα του και την βοήθησε να τερματίσει στην ένατη θέση. Παρά το γεγονός ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο, δεν απαιτήθηκαν πολλά χρήματα για να συμφωνήσει με την Ένωση.

Τα νέα δεδομένα, προαναγγέλλουν την σίγουρη φυγή του Γιούργκεν Μάχο, αλλά και τον δανεισμό του Γιάννη Αραμπατζή, ο οποίος δεν έχει πάρει καμία ευκαιρία στην ομάδα.

Παράλληλα, οι διοικούντες αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν την οψιόν του Σεϊντού Γιαχάγια. Ο 18χρονος Γκανέζος αμυντικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο τεχνικό επιτελείο το διάστημα που δοκιμάστηκε και το νέο συμβόλαιο ήρθε ως επιβράβευση. Θυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν, ο νεαρός είχε δοκιμαστεί σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει επίσημη κρούση στον Πανιώνιο για την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου, αφού οι πληροφορίες θέλουν την Μόναχο 1860, που ενδιαφερόταν για την απόκτηση του, να υποχωρεί.