X

Ζέσους: «Τελικός με Ολυμπιακό»

Σε ρυθμούς Ολυμπιακού κινούνται άπαντες στο «στρατόπεδο» της Μπενφίκα.

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδος είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα κρίνει τόσο το μέλλον της Πορτογαλικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και του Ζόρζε Ζέσους στο πάγκο των «αετών» της Λισσαβόνας.

Ο 59χρονος τεχνικός αντιμετωπίζει σαν… τελικό το ματς της ερχόμενης Τετάρτης και δεν το κρύβει: «Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι μια πρόκληση για τους παίκτες μας. Το παιχνίδι είναι αποφασιστικό γιατί είμαι πεπεισμένος πως το ένα από τα δυο εισιτήρια της πρόκρισης από τον όμιλο, θα παιχτεί ανάμεσα στην Μπενφίκα και τον Ολυμπιακό».

Προειδοποιεί τη Μπενφίκα ο Σάντος

Για τα ματς της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Φερνάντο Σάντος στον Πορτογαλικό τύπο. Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου στους συμπατριώτες του για τις δύο ελληνοπορτογαλικές μονομαχίες σε Ντα Λουζ και Καραϊσκάκη.

«Μια ομάδα που έχει τόσους τίτλους στην Ελλάδα, όπως ο Ολυμπιακός, είναι πάντα επικίνδυνη. Μπορεί να έχασε με 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο του ματς Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, όποιος είδε το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να σκεφτεί πως αυτό δεν θα συνέβαινε. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να προηγείται στο πρώτο ημίχρονο με 3-1.

Η Παρί εκμεταλλεύτηκε κάποιες στιγμές της στο δεύτερο ημίχρονο με τις στημένες φάσεις για να πάρει τη νίκη», δήλωσε ο Σάντος, ο οποίος στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου: «Πηγαίνετε να τον δείτε με την Μπενφίκα. Ο Μήτρογλου έχει την αίσθηση του γκολ, το μυρίζεται. Δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτη με τέτοιες ικανότητες. Έχω προπονήσει πολλούς επιθετικούς με κορυφαίο τον Ζαρντέλ, αλλά σε ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος δεν μπορούσε να είναι αποφασιστικός. Έχω προπονήσει και τους Μίκολι, Νούνο Γκόμες, Λίεντσον, Ζοάο Βιέιρα Πίντο που ήταν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Ο καθένας, όμως, έχει τα δικά του χαρακτηριστικά».