X

Ζέσους: «Μου λείπει ο Σαβιόλα»

Ο αγώνας της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικός, αλλά όχι καθοριστικός για την πρόκριση σύμφωνα με τον Ζόρζε Ζέσους.

Ant1news

του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φέισα, Σουλεϊμάνι και Μάρκοβιτς, δήλωσε: «Δεν είναι αποφασιστικό ματς για την πρόκριση, υπάρχουν πολλά ματς ακόμα. Ο όμιλος μετά την Παρί είναι ισορροπημένος. Το σημαντικό είναι η νίκη, να κάνουμε τη δεύτερη στον όμιλο. Δε νομίζω ότι θα κρίνει την πρόκριση το αποτέλεσμα. Όταν είπα ότι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπενφίκα θα κριθεί η δεύτερη θέση, το είπα διότι η Παρί θεωρώ ότι θα πάρει την πρώτη θέση».

Στη συνέχεια ο κ. Ζέσους μίλησε για τους «πρώην» (Σαβιόλα και Ρομπέρτο), δηλώνοντας πως του λείπει ο Αργεντινός: «Ο Σαβιόλα είναι πολύ καλός έκανε πρώτη χρονιά πολύ καλή και πήρε το πρωτάθλημα, ο Ρομπέρτο ήρθε από ένα άλλο πρωτάθλημα, πιστεύω θα έχει λαμπρή καριέρα. Ελπίζω ότι αύριο δεν θα είναι τόσο καλός! Ο Σαβιόλα είναι εξαιρετικός παίκτης και άνθρωπος, έχει απαράμιλλη ποιότητα, μου λείπει ως ποδόσφαιριστής».

Ο προπονητής των «αετών» μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Κώστα Μήτρογλου: «Ο Μήτρογλου είναι πολύ καλός, όλοι τον ξέρουν, έχει κάνει τέσσερα χατ-τρικ, συνδυάζεται σωστά με τον Σαβιόλα και είναι ένας παίκτης του επιπέδου του Ολυμπιακού που γενικά έχει πολύ καλούς παίκτες».

Τους παίκτες της Μπενφίκα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ροντρίγκο, ο οποίος ανέφερε: «Πολύ σημαντικό θα είναι το ματς, είμαστε στην ίδια θέση, άρα είναι καθοριστικό για την ομάδα μας. Πολύ μεγάλη εμπειρία και ευχαρίστηση είναι που θα παίξουμε με φίλους εντός κι εκτός γηπέδου, όπως ο Σαβιόλα και ο Ρομπέρτο".