X

«Για τη νίκη στον… τελικό με τη Μπενφίκα»

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί για τη νίκη στο «Ντα Λουζ» όπως ξεκαθάρισε ο Μίτσελ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ ο Πάουλο Μασάδο δήλωσε πως οι πρωταθλητές Ελλάδος αντιμετωπίζουν σαν… τελικό το ματς με τη Μπενφίκα.

Ant1news

Η συνέντευξη του Μίτσελ:

- Ο Ζόρζε Ζέσους είπε ότι δεν είναι καθοριστικός αγώνας. Η γνώμη σας;

«Στην πραγματικότητα δεν είναι το πιο καθοριστικό ματς αφού υπάρχουν κι άλλα, αλλά εμείς έτσι το βλέπουμε. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες, θέλουμε πολύ τη νίκη όπως σε κάθε ματς και είμαστε έτοιμοι να τη διεκδικήσουμε».

- Ποιά είναι τα σημαντικά στοιχεία της Μπενφίκα και αν σας έχουν δώσει συμβουλές ο Ρομπέρτο και ο Σαβιόλα;

«Η Μπενφίκα είναι πολύ μεγάλη ομάδα, ερχόμαστε με σεβασμό να την αντιμετωπίσουμε και είμαστε περήφανοι που θα παίξουμε εδώ εναντίον της. Μπορεί να έχουμε τον Σαβιόλα και τον Ρομπέρτο, αλλά έχουμε κι άλλους από διάφορες χώρες, όχι μόνο από την Ελλάδα, και έχουμε έρθει εδώ για να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο».

-Ποιόν παίκτη της Μπενφίκα θα διαλέγατε;

«Η Μπενφίκα έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον από την Μπενφίκα αυτός θα ήταν ο προπονητής της»!

- Η μεγαλύτερη μεταγραφή ήταν ο Σαβιόλα, αλλά τώρα ακούγεται πολύ ο Μήτρογλου. Θα είναι μια ευκαιορία για τον Σαβιόλα το ότι θα παίξει εδώ, να παίξει καλύτερα;

«Είναι δύσκολο να παίξει καλύτερα ο Σαβιόλα σε σχέση με όσο έχει παίξει έως τώρα! Είναι παράδειγμα για όλους, ο ρόλος του είναι πολύ σημαντικός, έχει βοηθήσει τον Μήτρογλου όπως και όλη την ομάδα».

Η συνέντευξη του Μασάδο:

-Πιστεύω ότι είναι σαν ένας τελικός, γι΄αυτό και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

-Δεν έχω πρόβλημα που θα παίξω ξανά στο γήπεδο της Μπενφίκα, δεν αισθάνομαι διαφορετικά.

-Η Παρί είναι το φαβορί του ομίλου, αλλά μεταξύ Ολυμπιακού και Μπενφίκα η πορτογαλική ομάδα είναι φαβορί μόνο επειδή παίζει στο γήπεδό της. Πάντως θυμάμαι ότι σ΄αυτό το γήπεδο έκανα το ντεμπούτο μου. Σίγουρα θα είναι σημαντικοί για εμάς οι Ρομπέρτο και Σαβιόλα που έχουν παίξει εδώ.

-Δεν μου έχουν πει μυστικά για το πως θα νικήσουμε την Μπενφίκα, μπορώ να έχω τα δικά μου συμπεράσματα. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα.