X

Αποκαλυπτική η αυτοβιογραφία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Την πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του παρουσίασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αναπολώντας στιγμές από την 26ετή καριέρα του στα γήπεδα. Από το ξεκίνημα του στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας μέχρι τα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ και της Ευρώπης…

Ant1news

Για όλους και για όλα μιλάει ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αυτοβιογραφία του. Μπορεί να αποσύρθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο παλαίμαχος πλέον τεχνικός δεν έχασε χρόνο και ολοκλήρωσε το βιβλίο σε χρόνο-ρεκόρ. Άλλωστε, γνωρίζει όσο λίγοι πως τα πάντα είναι θέμα timing.

Ας δούμε ορισμένα από τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα:

Για το περίφημο «Pizzagate», το επεισόδιο με το κομμάτι πίτσα που δέχθηκε στο κεφάλι μετά από μια ήττα απέναντι στην Άρσεναλ.

«Λένε πως ήταν ο Σεσκ Φάμπρεγκας που μου πέταξε την πίτσα εκείνη την ημέρα. Προσωπικά, δεν έχω ιδέα ποιος το έκανε».

Για το επεισόδιο με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στα αποδυτήρια:

«Ο Ντέιβιντ έβρισε. Κινήθηκα προς το μέρος του και καθώς πλησίαζα κλώτσησα ένα παπούτσι. Τον πέτυχε πάνω από το δεξί μάτι!».

Για τον Γουέιν Ρούνεϊ:

«Ήρθε στο γραφείο μου την ημέρα που κερδίσαμε το πρωτάθλημα (2013) και μου ζήτησε να φύγει. Δεν ήταν χαρούμενος που έμεινε εκτός σε κάποια παιχνίδια και σε κάποια άλλα έγινε αλλαγή».

Για τον Ρόι Κιν:

«Ήταν τρομακτικός! Και εγώ είμαι από τη Γλασκώβη. Έχει τη πιο σκληρή γλώσσα που μπορεί να φανταστεί κανείς… Είπα στον Κάρλος (Κεϊρόζ): Πρέπει να φύγει, 100%. Ξεφορτώσου τον!».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πιο χαρισματικός παίκτης που κοουτσάρισα».

Για τον Μουρίνιο:

«Είναι συμπαθής, όταν τον γνωρίσεις. Αυτοσαρκάζεται. Δεν ξέρω αν ο Βενγκέρ ή ο Μπενίτεθ θα μπορούσαν να το κάνουν».