X

Η στήριξη στον Καπίνο

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον Στέφανο Καπίνο και να διατηρήσει τον 19χρονο τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού. Τα κέρδη που περιμένουν οι "πράσινοι".

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Στέφανος Καπίνο καθιερώθηκε φέτος κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού, μετά την πώληση του Ορέστη Καρνέζη αλλά από το ξεκίνημα της σεζόν έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και φέρει ευθύνη για κάποια γκολ που έχει δεχτεί, όπως τα δύο στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο.

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον νεαρό τερματοφύλακα και να τον διατηρήσει στην 11αδα στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με Εργοτέλη και με Ολυμπιακό.

Άλλωστε ο Καπίνο είναι ο μοναδικός πλέον διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού, έπειτα από την πώληση των Καρνέζη και Μαυρία. Μάλιστα ήταν στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου κυπέλλου με τη Σλοβακία και με το Λίχτενσταϊν.

Επομένως έχει πολλές πιθανότητες να μετέχει στην αποστολή της εθνικής για το Μουντιάλ στην Βραζιλία, εφόσον αποκλείσει τη Ρουμανία στα μπαράζ.

Σε αυτή την περίπτωση θα μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και παράλληλα υπάρχει η προοπτική να ανέβει η τιμή του Καπίνο στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με μεγαλύτερη κέρδη για τους "πράσινους" από μια ενδεχόμενη πώληση του στο μέλλον.

Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι η Νάπολι είχε έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση του Καπίνο αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε, έπειτα από την έλευση του Ράφα Μπενίτεθ στον ιταλικό σύλλογο.