X

«Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό»

Με πίστη για τη νίκη και με ανοιχτή προπόνηση για τον κόσμο το απόγευμα στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Διάψευση για Ντιαρά.

Ant1news



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Στις τάξεις του τριφυλλιού υπάρχει πίστη για τη νίκη στο ντέρμπι. Όλοι συζητούν για το μεγάλο ματς με τον Αναστασίου να ζητά πάντως από τους παίκτες του να επιδείξουν μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και στα 90 λεπτά του αγώνα, ενώ αυτό που τονίζουν ο Έλληνας τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές στις μεταξύ τους συζητήσεις είναι ότι «σεβόμαστε τον Ολυμπιακό αλλά δεν τον φοβόμαστε».

Στο μεταξύ, αποφασίστηκε να είναι ανοιχτή για τον κόσμο του Παναθηναϊκού η τελευταία προπόνηση της ομάδας, στις 6 το απόγευμα στη Λεωφόρο, όπου οι φίλοι του τριφυλλιού θα έχουν την ευκαιρία να αποθεώσουν τους παίκτες, ζητώντας τους παράλληλα τη νίκη στο ντέρμπι.

Διάψευση για Ντιαρά

Ο Μαχαμαντού Ντιαρά δήλωσε στο skysports ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 6 μηνών αλλά από το τριφύλλι ξεκαθαρίζουν ότι μίλησαν για τελευταία φορά με τον Αφρικανό μέσο το καλοκαίρι και ότι από τότε δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως επαφή με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή.

O Ντιαρά ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «έχω επαφές με την ελληνική ομάδα και θα μιλήσουμε ξανά αυτή την εβδομάδα προκειμένου να έρθουμε σε συμφωνία. Μπορώ να παίξω ακόμη σε καλό επίπεδο».