X

Ζέσους: «Ονειρευόμαστε τον τελικό»

Η ατμόσφαιρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν φοβίζει τον Ζόρζε Ζέσους, ο οποίος κάνει όνειρα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, που φέτος θα φιλοξενηθεί στο «Ντα Λουζ».

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο προπονητής της Μπενφίκα δήλωσε πως δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και το μόνο που τον… προβληματίζει είναι ο διαιτητής Σκόμινα.

«Δεν υπάρχει φαβορί, είναι ισάξιες ομάδες, συμφωνώ με τον Μίτσελ. Έχουν ισάξια ρόστερ, άρα θα γίνει δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Για την ατμόσφαιρα, δεν είναι η πρώτη φορά που θα συναντήσουμε τέτοιες συνθήκες. Δεν θα μας επηρεάσει ο κόσμος, περισσότερο μας προβληματίζει η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού. Κι εμείς θα προσπαθήσουμε να τους δυσκολέψουμε. Δεν είναι ένας τελικός, κάθε ματς είναι σημαντικό, μόνο στο τέλος των αγώνων του ομίλου θα μπορούμε να ξέρουμε αν θα περάσουμε ή όχι.

Τον τελευταίο καιρό παίζουμε με τρεις παίκτες στο κέντρο, προσπαθούμε να θωρακίσουμε το κέντρο για να μην έχουμε προβλήματα πίσω. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα απ’ ότι στο πρώτο ματς. Πρέπει να εφαρμόσουμε καλύτερα στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ελπίζω ότι ο διαιτητής θα είναι σωστός και θα συμμετάσχει σε έναν ωραίο αγώνα. Ο Ροντρίγκο δεν είναι στην αποστολή γιατί δεν είναι έτοιμος.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε ανεβάσει αρκετά την Μπενφίκα στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και γι’ αυτό συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Είμαστε μια ομάδα όπως όλες οι υπόλοιπες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως και οι άλλοι ονειρευόμαστε κι εμείς έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε δικαίωμα σε ένα τέτοιο όνειρο, από τη στιγμή που ο τελικός θα γίνει στο γήπεδό μας φέτος», ανέφερε ο Ζέσους.

Τους παίκτες της Μπενφίκα εκπροσώπησε ο Βραζιλιάνος επιθετικός Λίμα, ο οποίος προσέθεσε: «Είναι ένας τελικός. Όλα τα ματς τα βλέπουμε με σοβαρότητα, θα είμαστε πειθαρχημένοι και θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο, όπως κάνουμε σε κάθε ματς. Σαν επιθετικός η δουλειά μου είναι να σκοράρω, αλλά προέχει να κερδίζει η ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι θα μας περιμένει μια δύσκολη ατμόσφαιρα, αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Έχουμε ξαναπαίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα, είμαστε επαγγελματίες και έτοιμοι να αγωνιστούμε. Δεν θέλω να σχολιάσω τι λένε οι αντίπαλοι, θα μιλήσω για την ομάδα μου. Είμαστε έτοιμοι και κάνουμε το καλύτερο σε κάθε ματς για να τιμήσουμε τη φανέλα μας».