X

Παιχνίδια - «φωτιά» σε Βαρκελώνη και Βεστφαλία

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης στο Champions League. Τα βλέμματα στρέφονται στη Βαρκελώνη, όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μίλαν και στη Βεστφαλία, όπου η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Άρσεναλ.

Ant1news




Στη Βαρκελώνη οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν τους «ροσονέρι» και θέλουν τη νίκη για να «καθαρίσουν» την πρόκριση, αλλά και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση του 8ου ομίλου της διοργάνωσης. Με τον ίδιο στόχο θα παραταχθεί και η ιταλική ομάδα στο «Καμπ Νου», η οποία είχε έρθει ισόπαλη στο πρώτο ματς με την Μπαρτσελόνα στην Ιταλία.

Στο άλλο παιχνίδι του 8ου ομίλου, ο Άγιαξ κοντράρεται με την Σέλτικ στο Άμστερνταμ, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τις διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης.

Σπουδαίο ματς διεξάγεται και στη Βεστφαλία για τον 6ο όμιλο ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και την Άρσεναλ. Τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Άγγλοι ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του γκρουπ μαζί με τη Νάπολι και επιδιώκουν να πάρουν τη νίκη προκειμένου να «αγκαλιάσουν» την πρόκριση και να βάλουν πλώρη για την πρωτιά. Πιο εύκολο έργο αναμένεται να έχει από τη μεριά της η Νάπολι, που αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ στην Ιταλία.

Παιχνίδι-«φωτιά» είναι και αυτό ανάμεσα στην Τσέλσι και την Σάλκε στο Λονδίνο, για τον 5ο όμιλο της διοργάνωσης. Οι «μπλε» συγκατοικούν στην πρώτη θέση του γκρουπ με την γερμανική ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι ο νικητής - εφόσον υπάρξει - θα κάνει καθοριστικό βήμα τόσο για την πρόκριση όσο και την κατάκτηση της κορυφής του ομίλου.

Να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης στον ίδιο όμιλο θέλει την ίδια ώρα η Βασιλεία, που υποδέχεται την Στεάουα στη Ελβετία.

Στον 7ο όμιλο, τέλος, η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Αούστρια Βιέννης με στόχο να πετύχει την 4η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες και να «αγκαλιάσει» την πρώτη θέση του ομίλου.

Στο ίδιο γκρουπ, ο αγώνας, που άνοιξε την αυλαία της σημερινής ημέρας, ανάμεσα στη Ζενίτ και την Πόρτο, ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1), αφού ο Χουλκ "απάντησε" άμεσα στο γκολ του Γκονσάλες.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Ζενίτ-Πόρτο 1-1
Τσέλσι-Σάλκε (21:45)
Βασιλεία-Στεάουα
Νάπολι-Μαρσέιγ
Ντόρτμουντ-Άρσεναλ
Ατλέτικο Μαδρίτης-Αούστρια Βιέννης
Μπαρτσελόνα-Μίλαν
Άγιαξ-Σέλτικ