X

Πανέτοιμος για να «αγκαλιάσει» την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Τη νίκη που θα τον φέρει «αγκαλιά» με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League αναζητά απόψε (22:05, ζωντανά στον ΑΝΤ1) ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ.

Ant1news



Ο «δικέφαλος του Βορρά» μετά την νίκη με ανατροπή επί των ισραηλινών στο περασμένο μεταξύ τους παιχνίδι στην Τούμπα, επιδιώκει να διπλασιάσει τις νίκες του απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα προκειμένου να εξασφαλίσει ουσιαστικά το «εισιτήριο» που οδηγεί στη φάση των «32» της διοργάνωσης, αλλά και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της 1ης θέσης του ομίλου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Χουμπ Στέφενς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ως εξής: κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χακόμπο. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά αναμένεται να αγωνιστούν οι Σκόνδρας, Κατσουράνης, Κατσικάς και Τζαβέλλας, ενώ αμυντικά χαφ θα είναι οι Λάζαρ και Τζιόλης. Μπροστά τους θα βρίσκονται οι Στοχ, Νίνης και Λούκας, ενώ ο Αθανασιάδης θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Σαλπιγγίδης, Γλύκος, Κίτσιου, Λόπεθ, Νέτσιντ, Λόρενς και Βούκιτς, ενώ δεν υπολογίζεται ο Βίτορ που είναι τραυματίας.

Η βαθμολογία του 12ου ομίλου:

1. ΠΑΟΚ 7
2. Άλκμααρ 5
3. Σαχτέρ Καραγκάντι 2
4. Μακάμπι Χάιφα 1