X

Η "πράσινη" λίστα

Οι Αναστασίου-Νταμπίζας-Σαραβάκος θα συνεχίσουν να παρακολουθούν παίκτες για να είναι έτοιμοι το καλοκαίρι. Η λίστα του Παναθηναϊκού και το ανοιχτό παράθυρο για έναν στόπερ τον Ιανουάριο.

Ant1news



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Η παρουσία των Γιάννη Αναστασίου, Νίκου Νταμπίζα και Δημήτρη Σαραβάκου στο Περιστέρι την περασμένη Δευτέρα για τον αγώνα του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό "φούντωσε" τα μεταγραφικά σενάρια για τον Παναθηναϊκό αλλά τα οικονομικά της ΠΑΕ δεν αφήνουν πολλά περιθώρια και όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, υπάρχει ένα ανοιχτό παράθυρο για την απόκτηση ενός ελεύθερου ή δανεικού κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του τριφυλλιού φροντίζουν να είναι έτοιμοι για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, η σχετική λίστα εμπλουτίζεται συνεχώς και αφορά κυρίως σε παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τρεις παίκτες από τον Ατρόμητο, ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός Στάθης Ταυλαρίδης, ο 28χρονος Αργεντινός μέσος Ματίας Ιγκλέσιας και ο 22χρονος μεσο-επιθετικός Θανάσης Καραγκούνης.

Στο μπλοκάκι του Παναθηναϊκού βρίσκονται ακόμη τρεις νεαροί Έλληνες παίκτες, οι οποίοι όμως δεσμεύονται με συμβόλαια, ο δεξιός μπακ-χαφ του Παναιτωλικού Μιχάλης Μπακάκης, ο στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα Δημήτρης Κολοβέτσιος και ο αριστερός μπακ του Πανιωνίου Αλέξανδρος Κούρος.

Η παρακολούθηση παικτών σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη θα συνεχιστεί και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκος Νταμπίζας σε συνεργασία με τον διευθυντή των ακαδημιών Γιάννη Σαμαρά, οργανώνει το τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού. Μέλη του αποτελούν ήδη οι Ανδρέας Λαγωνικάκης, Κώστας Μπατσινίλας, Δημήτρης Μάρκος και Κώστας Μαυρίδης, ενώ ενδέχεται να υπάρξει συνεργασία και με άλλους παλαίμαχους παίκτες της ομάδας.