X

Πρώτη εντός έδρας νίκη για τον Πλατανιά

Ο Πλατανιάς πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα στα Χανιά και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Ant1news



Την πρώτη φετινή νίκη του στα Περιβόλια πήρε ο Πλατανιάς, επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Οι κρητικοί στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο τους, προηγήθηκαν στο 43ο λεπτό με τον Γουνδουλάκη, που πήρε το «ριμπάουντ» μετά από δικό του χαμένο πέναλτι, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 62ο λεπτό με ένα όμορφο σουτ του Κατάι.

Η ομάδα των Χανίων θα μπορούσε μάλιστα να είχε αυξήσει τα τέρματά της, καθώς εκτός από ορισμένες καλές ευκαιρίες, είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+3΄) μετά από σουτ του Νταβίντ Τόρες. Στην αντίπερα όχθη, ο Απόλλωνας απείλησε ελάχιστες φορές, με αποτέλεσμα να γνωρίσει εύκολα την 7η φετινή ήττα του. Αντίθετα, αυτή ήταν η δεύτερη συνολικά νίκη του Πλατανιά στη φετινή σεζόν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ραφαέλ, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάταϊ (88’ Στόλερ), Μπέλιτς (60’ Σιώπης), Γουνδουλάκης (83’ Πόποβιτς), Τόρες.

Απόλλων Σμύρνης: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Κόρμπος, Διαμαντής (46’ Παντελιάδης), Άλβαρεζ, Γκουέλα, Καμαρά, Μπλάζεκ (65’ Τσιλιγκίρης), Τσεμπερίδης (56’ Μίνγκας), Φαρινόλα.