X

Πήρε το «τρίποντο» στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ Γιάννινα

Πήρε το «τρίποντο» στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο Σάκης Τσιώλης, καθώς είδε την ομάδα του να επικρατεί με 2-1 του ΟΦΗ.

Ant1news



Την 5η εντός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Η ομάδα των Ιωαννίνων νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες», για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και παρέμεινε εντός της πρώτης πεντάδας της βαθμολογίας.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο με κεφαλιές οι Ντε Βινσέντι (63') και Τσουκαλάς (73'), ενώ οι κρητικοί, που στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Μακουκούλα στο 83΄. Αυτή ήταν η 4η φετινή εκτός έδρας ήττα για τον ΟΦΗ.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (87’ Μπέριος), Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης (81’ Στρούνα), Τζημόπουλος, Ντάσιος (46’ Τσάβες), Ντε Βινσέντι

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς (81’ Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (69’ Νιμανί), Φραγκουλάκης (57’ Κουτσιανικούλης), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης