X

Επιλέχθηκε ως αρχηγός ο Μέσι απέναντι στους εξωγήινους

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Λιονέλ Μέσι παίζει διαστημικό ποδόσφαιρο, όμως αυτή τη φορά επιλέχθηκε από τον Φραντς Μπεκενμπάουερ ως αρχηγός της ομάδας Galaxy 11 για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα... μέχρι τελικής πτώσεως κόντρα στους εξωγήινους.

Ant1news



Ο Γερμανός θρύλος του ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο διαφήμισης γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, είχε εμφανιστεί πρόσφατα σε ένα μυστηριώδες βίντεο στο οποίο είχε υποστηρίξει πως ήρθε σε επαφή με εξωγήινους που ζητούν να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας, απειλώντας ότι σε περίπτωση ήττας η Γη θα καταστραφεί.

Σε νέο βίντεο που κυκλοφόρησε ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα επιλέχθηκε από τον Μπεκενμπάουερ ως αρχηγός της ομάδας που μπορεί να μας σώσει. Δείτε το εντυπωσιακό video.



Σε συνέντευξη μάλιστα που έδωσε ο Γερμανός θρύλος μετά την επιλογή του Αργεντινού ως αρχηγού, στο πλαίσιο της νέας διαφήμισης, χαρακτήρισε τον Λιονέλ Μέσι ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. «Κατά τη γνώμη μου, ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Το ταλέντο του, οι κινήσεις του και οι ικανότητές του είναι μοναδικές και επιπλέον είναι ικανός να σκοράρει. Είναι ένας πραγματικός ηγέτης ενώ έξω από τον αγωνιστικό χώρο είναι κύριος και ο χαρακτήρας του είναι τέλειος», ανέφερε σχετικά ο Μπεκενμπάουερ.