X

«Πεντάσφαιρη» η Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Σουηδία

Με μία σπουδαία εμφάνιση η Εθνική Ελπίδων συνέτριψε με 5-1 τη Σουηδία και πέτυχε την τρίτη της νίκης σε τέσσερις αγώνες στην προκριματική φάση του Euro.

Ant1news



Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα προηγήθηκε με 2-0 με γκολ των Διαμαντάκου (4') και Μαυρία (19'), ενώ η Σουηδία το μόνο που κατάφερε στον αγώνα ήταν να μειώσει προσωρινά με τον Ισάκ στο 38ο λεπτό.

Στη συνέχεια και στο 41΄ η Εθνική μας κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Κάρλγκρεν και ο Ποτουρίδης που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 3-1 στο 44΄. Έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Εθνική Ελπίδων κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο στην επανάληψη, διαμορφώνοντας με τα γκολ των Κολοβού (47΄) και του Καρέλη (88’ ), το τελικό 5-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα: Διούδης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κίτσιου, Λαγός, Κολοβός, Μπουχαλάκης (78' Σιώπης), Μαυρίας, Διαμαντάκος (68' Βέλλιος), Γιαννιώτας (61' Καρέλης).

Σουηδία: Κάρλγκρεν, Τερν (43' Στρόμπεργκ), Γιόχανσον, Μιλόσεβιτς, Χόλμεν, Λεβίτσκι, Σίλβερχολτ (78' Κονατέ), Κουάισον (46' Χάλμπεργκ), Κλάεσον, Ισάκ, Χιργκότα.