X

Επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα με ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Στις εγχώριες υποχρεώσεις τους στρέφονται πλέον οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα, μετά τη διακοπή για τα μπαράζ του Μουντιάλ και τη μεγαλειώδη πρόκριση της Εθνικής μας. Στο πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα.

Ant1news



Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο και το ενδιαφέρον στρέφεται στην Κομοτηνή, όπου ο αήττητος Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Πανθρακικό. Ο Μίτσελ προτίθεται να δώσει ανάσες σε ορισμένους διεθνείς, όπως ο Μήτρογλου, ο Μανιάτης και ο Χολέμπας, μετά την υπερπροσπάθειά τους στα μπαράζ απέναντι στη Ρουμανία, ενώ δε θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Σιόβα, ενόψει και του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League.

Την ίδια ημέρα, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη, ενώ ο Ατρόμητος κοντράρεται με τη Βέροια στο Περιστέρι.



Την Κυριακή τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα. Για τον «δικέφαλο του Βορρά», που αναζητά την επιστροφή στις νίκες μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό, θα απουσιάσει ο Χακόμπο, ο οποίος θα μείνει στο «ψυγείο» μέχρι τη Δευτέρα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και θα μείνει εκτός μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδας, οπότε και θα απολογηθεί ενώπιον της διοίκησης.

Νωρίτερα την Κυριακή, στη μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, με στόχο να πάρει την 6η φετινή νίκη του στη Σούπερ Λίγκα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης τα υπόλοιπα κυριακάτικα παιχνίδια Ξάνθη - Παναιτωλικός, Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης και Καλλονή – Πλατανιάς, ενώ η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα με την αναμέτρηση μεταξύ του Λεβαδειακού και του Πανιώνιου.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα:

Σάββατο 23 Νοεμβρίου
Απόλλων - ΟΦΗ 15:00
Ατρόμητος – Βέροια 17:15
Πανθρακικός – Ολυμπιακός 19:30

Κυριακή 24 Νοεμβρίου
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 15:00
Ξάνθη – Παναιτωλικός 17:15
Καλλονή – Πλατανιάς 17:15
Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης 17:15
ΠΑΟΚ – Άρης 19:30

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου
Λεβαδειακός - Πανιώνιος