X

Μπέκαμ: Αυνανιζόμουν με τη φωτογραφία του Μπλάκμορ

Το καψόνι που του έκαναν οι συμπαίκτες του, όταν πρωτοπήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκαλύπτει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε ντοκιμαντέρ.

Ant1news

Ήταν μόλις 16 ετών, όταν πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ψαρωμένος νεαρός στα αποδυτήρια των «Κόκκινων Διαβόλων», ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έπρεπε να υπομένει τα καψόνια των «παλιών», όπως οι νεοσύλλεκτοι στο στρατό. Το χειρότερο και πιο ταπεινωτικό ήταν, όμως, αναμφίβολα… ο υποχρεωτικός αυνανισμός μπροστά στους συμπαίκτες του.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Class of ’92», που είναι αφιερωμένο στη «χρυσή φουρνιά» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μπέκαμ αποκαλύπτει μπροστά στην κάμερα το… τελετουργικό. «Κάθε νέος έπρεπε να περάσει από μία δοκιμασία… Ντράπηκα αφάνταστα όταν μου είπαν ότι έπρεπε να αυνανιστώ βλέποντας τη φωτογραφία του Κλέιτον Μπλάκμορ. Υποχρεώθηκα να το κάνω ενώπιον όλων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τυχαία ή όχι η επιλογή του Ουαλού πρώην αμυντικού της Γιουνάιτεντ; Αυτό παραμένει αδιευκρίνιστο...

«Ήταν μια δοκιμασία από αυτές που έπρεπε να περάσουμε όλοι οι νέοι. Σίγουρα είναι κάτι που δε θα ήθελα να ξαναπεράσω», πρόσθεσε ο μέχρι πρότινος σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.