X

«Γκέλαρε» η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Βάρης

Στη δεύτερη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής υποχρεώθηκε η ΑΕΚ, που αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τον Αστέρα Βάρης στο Μενίδι.

Ant1news



Η «Ένωση»… πλήρωσε την χαλάρωση της μετά το γκολ που πέτυχε στο 55΄ και ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο τέλος από τους αξιόμαχους γηπεδούχους, παραχωρώντας την δεύτερη φετινή της ισοπαλία.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον έλεγχο και την υπεροχή στον αγώνα, όμως αντιμετώπισαν δυσκολίες στο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Τελικώς ευτύχησαν να προηγηθούν στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντακόλ, το οποίο κέρδισε ο Ανάκογλου, όμως στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Αστέρας Βάρης για να ισοφαρίσει στο 85’ με τον Ζώνα και να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Βάρης: Ούσιος, Πλίτσης, Σκουρλής, Σχίζας (69' Κώζης), Κόπελας, Μίχος, Φουστέρης, Παπαδημητρόπουλος, Ζώνας (91' Σινάνι), Ανδρεαδάκης, Καζάντζης (78' Κωβαίος).

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Πεταυράκης (90' Τσεβάς), Τσιρίλο (12' Αργυρίου), Σταθάκης, Γεωργέας, Ντακόλ, Γροντής, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Ρόβας, Μπρέσεβιτς (66' Πόποβιτς).